top of page

ØMME KLUNKER


Leg med prostata

Ømme klunker Ømme testikler kan have mange årsager, og smerteniveauet kan være ligeså forskellige. Men uanset hvilke årsag det kommer af og hvor voldsom smerten må føles, så er det vigtigt at opsøge læge så hurtigt som muligt.

Smerten at blive ramt hårdt med et slag på nosserne, kender stort set alle mænd. Det er en ufattelig, ubegribelig, uforklarlig og uforglemmelig følelse, der sætter sig i hele kroppen. En oplevelser manden aldrig ønsker at opleve igen, ikke engang for hans værste fjende.

Mit mareridt En hver mands værste mareridt, ramte mig i starten af november måned! En betændelse, i højre bitestikel, fik mig lagt ned med en kraft, jeg aldrig før har oplevet. Smerten at blive tæsket i nosserne i 3 dage i træk, er helt ubeskrivelig, og jeg behøver vel næppe at skrive, at jeg i de dage nærmest lå i fosterstilling i sengen. Selv de smertestillende piller jeg tog, tog kun lige toppen af smertehelvede jeg var havnet i. Betændelse i bitestiklen Betændelse i bitestiklen kan opstå ved flere årsager. Det er ikke en helt almindelig lidelse, men oplever man det, vil man aldrig glemme den smerte det fører med sig. Betændelsen kan komme af et stød på testiklen eller ved en ondartet klamydia, der så at sige ”vandre” ned gennem urinrøret, og gennem sædlederen og skaber infektionen i testiklen. Det jeg oplevede, var et stød, der må være kommet under en uge med meget sport, løb, boksning og brydning. Det var ikke et stort slag, men nok til at min bitestikel blev irriteret og infektionen udartede sig.

Behandlingen Min pung blev selvfølgelig undersøgt af en ung og flot læge, der gav sig rigtig god tid til at studere hele mit intimområde, og især min pung, er aldrig før blevet set på så intens og omhyggeligt, som den aften på hospitalet – og så af en heteroseksuel mand! Men det er jeg meget taknemlig for i dag. Han scannede mine testikler, undersøgte dem for alle bogens symptomer for smerten og fandt frem til, at det er epididymitis jeg har fået og at der kan gå 2 måneder før jeg har mine gode gamle klunker tilbage! Behandlingen var at holde hele kroppen i ro, fodre den med smertestillende og bare se på at pungen blev større og større – ja, den blev så stor at jeg på et tidspunkt var sikker på at huden ville sprænges. Det gjorde den heldigvis ikke. Men ALLE regnbuens farver var min pung i den den første uge. Jeg skal derfor holde mig i ro de næste par måneder, hverken sport, cykling eller sex er på programmet i denne periode – noget jeg helt sikkert ikke kommer til at overholde. Jeg har talt med min læge om, at onani ligesom var en god måde at få betændelsen ud af testiklen på, og han gav mig ret i, at det var en fornuftig måde at få ”drænet” stenene for snask. Erfaringen jeg har gjort mig, er da også, at efter et par dage med onani, er det nu ren sæd der kommer ud uden brunt snask – så måske er det en måde at få renset ud på (men ikke videnskabeligt bevist – endnu!). Min tilstand er, her godt en måned efter det hele er opstået, stabilt og jeg har ingen smerter. Jeg kan ikke cykle og løbe endnu, men jeg kan gå rask til og min pung er tilbage til normal størrelse. Undersøg klunkerne jævnligt Mit råd til alle jer mænd er, at I skal undersøge jeres klunker jævnligt. For selvom mit tilfælde skyldtes noget pludseligt opstående, så er der andre sygdomme, der kan ramme vores kæreste eje. Cancer, snoet sædleder, sten der trækker sig på i bugen, blod i urinen og andre symptomer kan opdages i tide, hvis vi bliver lidt mere opmærksom på vores forplantningsapparat. Langt de fleste sygdomme, krummerikker, testikler der smutter op i bugen og grus i maskineriet, kan behandles, hvis det opdages i tide. Er du i tvivl om du har noget unormalt dernede, så kontakt hellere lægen en gang for meget end engang for lidt.

Kommentare


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page