top of page

6. del: RESPEKTER DIN PIK


respect

Respekter din pik – og din krop 6. del af Sex og netdating Sex is easy to get – play safe with your d**k

Det har aldrig været lettere at finde en at chatte sex med, og der har aldrig før været så mange singler, som vi ser i dag. Det er som om, at vi er blevet et samfund, der kun går op i kvantitet frem for kvalitet. Jeg er ikke et hak bedre end alle andre. Jeg har været en man eater i mange mange år. Jeg har nydt mine mange mænd, og igen og igen har jeg vendt tilbage efter endnu et knald. Sex var let at få fat i og ja, det er stadig let, men nu beder mændene om billeder og lange chatte, inden de måske giver et knald. For selvom det med Grindr, Scruff og alle de andre sex-sociale medier er blevet nemt at finde den nærmeste pik, så er det også blevet mere vanskeligt at finde den rigtige pik. Den eneste ene pik.

Narrepik eller NSA Er du online for at finde en pik/røv, du kan bruge, eller er du online for at chatte en liderlig fyr op og derefter logge af og tage en spiller selv? Mange oplever fra tid til anden at blive udsat for en narrepik, en fyr der bare chatter for at gøre dig liderlig. Det kommer måske til det punkt, hvor I skal aftale at mødes – og så skal han lige pludselig noget andet, eller han kan ikke alligevel. Narrepikke er der mange af, men hvorfor melder disse ofte ansigtsløse profiler ikke bare rent ud, hvad de søger? Måske kan de godt lide at give sig ud for at ville mere, end de egentlig vil. Måske er de usikre på sig selv og tør ikke vise sig overfor en anden nøgen. Nogle af disse narrepikke har måske selv prøvet at blive brændt af mange gange. De hurtige aftaler, som Grindr især er kendt for, er måske ikke så hurtige endda. Flere og flere oplever at blive brændt af, eller at fyren, de chatter med, logger af lige inden et møde skal aftales. Frustration og skuffelse hænger så i luften, men der skal mange og gentagende oplevelser til, før man bliver så træt af de såkaldte narrepikke, at man ikke gider chatten mere.

Din krop er dit hjem Min krop er mit hjem, og jeg elsker den for alt, hvad den giver mig. Men når jeg lægger billeder op af min krop på Facebook eller de andre sociale medier, så er jeg udmærket klar over, at hver en centimeter bliver kigget på og bedømt. Det er jeg ok med, men er du klar over, at det også sker for dig? Det sker ikke kun for mig men for alle, der lægger billeder på nettet, om de er påklædte eller nøgne. Mange tænker ikke over, at de nøgenbilleder de sender til en her-og-nu-aftale via Grindr (jeg skriver Grindr, men kunne ligeså godt skrive navnet på en anden sex app eller datingsite på nettet) eller har på deres profil på Boyfriend.dk kan ende som baggrundsbillede på en anden mands computer.

Vær opmærksom på, at folk nemt kan tage et skærmprint af din pik/krop, når du først har vist det. De kan også nemt downloade dit billede, som de herefter ligeså nemt kan uploade og vise til andre.

Længsel efter irl action Din krop længes efter berøring, dine tanker bliver tændt med en liderlighed og så er det sket! I stedet for at tage en hurtig spiller, så finder vi os selv siddende foran skærmen i flere timer liderlige og drømmende om noget hurtigt og lige på sex (NSA – no strings attented). Det vi troede skulle blive en hurtig sexoplevelse ender med, at vi spilder vores tid. Vi logger af. Ofte efter at have sendt et hav af frække billeder til en masse ansigtsløse profiler. Vi sprøjter ud over t-shirten, logger af og sukker. Indtil vi timer eller dagen efter logger på igen og gentager hele scenariet.

Det er ikke nemt, at respekterer sin krop, når kedsomheden overtages af liderligheden men tænk over, hvad en hurtig spiller kunne give dig af tid, og hvor mange billeder du kunne undgå at sende. Når alt kommer til alt, er vi alle en narrepik fra tid til anden.


Bjorn Dotzauer

Comentarios


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page