top of page

7. del: CYBERFORELSKET I EN CHAT


Bjorn Dotzauer Cyberforelsket

Cyberforelskelse og følelser 7. del af Sex og netdating Sometimes you need more then just a persons hand.

Amor – findes han på nettet? Ord kan fortrylle og få Amor til at skyde sin lille pil af mod én, men pas på. Pilen kan indeholde andet end den store kærlighed. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg er blevet fortryllet af diverse søde ord og lovende sætninger om, at ham, jeg sidder og chatter med, kun vil mig, og at han er min eneste ene. Jeg har prøvet at være stormene forelsket i en fyr på boyfriend.dk. Vi havde lange, mange og intime chat-udvekslinger. Jeg følte, jeg vidste præcis, hvem jeg chattede med, og hvad han gik og drømte om. Jeg lod mine følelser tage over, og jeg styrede direkte mod en ordentlig gang ’hjertesorger’.

Grunden, til at jeg blev banket ned af kærligheden, var, at jeg som så mange andre blev forelsket i hans ord, hans velformulerede sødme og flotte billeder. Jeg faldt for ALT, hvad han valgte at vise mig. Netop det, at han valgte at give mig en god gang løgn pakket ind i kærlighed, gjorde, at da vi mødte hinanden efter et par ugers chat, så var han en helt anden. For det første var de billeder, han havde på sin profil, af ældre dato. Men han havde også forført mig i sådan grad med ord, der var så langt væk fra virkeligheden, at han selv troede på dem. Jeg løb grædende derfra og havde herefter mistet alt håb om at finde kærligheden på nettet.

Heldigvis har jeg nu oplevet, at man godt kan finde kærligheden på boyfriend.dk, men det tog mig lang tid at komme mig over min cyberkærlighed og den efterfølgende hjertesorg. Nettet kan være en god platform til start, når vi skal møde nye mennesker. Men vi skal passe på os selv, for vi ved ikke, hvem der sidder på den anden side af skærmen. Mit eksempel ovenover er desværre ikke enestående, når vi taler om de sex-sociale medier. Hver dag er der en, der oplever noget lignende. En der rammes af den forkerte pil fra Amor.

Slå koldt vand i blodet Vær ikke bange for at stille spørgsmål til den du chatter med. Men vær også påpasselig med at svare på alt for nærgående spørgsmål. Jeg ved godt, at du her kan være i en lidt splittet position, da du jo kan have en rolle som både ham der stille spørgsmål men også er ham, der skal svare. Alt i alt gælder det om at være tro mod sig selv – og KUN mod sig selv i de indledende chatudvekslinger. Følelser og forelskelse er ikke altid til at holde styr på. Især på nettet er det derfor vigtigt, at du slår koldt vand i blodet og prøver at holde dine følelser lidt i ro.

Møder du en fyr, du virkelig finder tiltalende både i de ord, han skriver, og de billeder han viser, så er mit allerbedste råd; Mød manden så hurtigt som muligt. Herved finder du ud af, om det er en real fyr, ham som Amor har skudt af mod dig, eller om du skal løbe så hurtigt, du kan den anden vej.

  1. Lad ikke dine følelser løbe af med dig, når du chatter.

  2. Inden du forelsker dig så mød ham/hende, du chatter med face to face et par gange.

  3. Lav evt. Skype eller anden LIVE cam samtale, så du kan se ham/hende, du chatter med.


Bjorn Dotzauer

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page