top of page

AARHUS PRIDE 2015


Aarhus Pride Sexolog Bjorn Dotzauer

Kom og mød mig i mit telt ved dette års AARHUS PRIDE lørdag d. 6. juni 2015 på Officerspladsen.

Få en snak med mig om sex og seksualitet. Jeg byder også gerne på et lille glas vin og lidt kage.

Dagens program vil være: Lørdag d. 6. juni 2015 Kl. 12:00 vil jeg gå med i Paraden gennem Aarhus’ gader – kig efter mit lille flag. Kl. ca. 14:00 til kl 18:00 vil jeg stå i mit lille telt midt på Officerspladsen (telt nr. 12) I teltet vil der være mulighed for at få en snak med mig, og være med en konkurrence.

Konkurrencen: Skriv det mest romantiske du eller din kæreste kunne finde på at gøre. De mest romantiske forslag vil blive offentliggjort kl. 18:30 på min hjemmeside.

Jeg glæder mig til at se dig midt i smilets by, Aarhus.


Bjorn Dotzauer

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page