ER DU PIK NYSGERRIG


Skærmbillede 2014-10-19 kl. 20.24.54

Hviler du i din seksualitet? Er du bange for din seksualitet? Tør du prøve dine egne grænser af? Tør du give dig derhen, hvor sommerfuglene flyver rundt og du løftes fra den sikre grund?

Ja, tør du? Kan det være maskulint, at sutte pik selvom man elsker fisse? Ja, det tror jeg rent faktisk godt det kan.

For det er jo ikke det at sutte pik der gør en til bøsse. Det er ens egen selvopfattelse, der gør en til den man er. Så hvis du er heteroseksuel og elsker at slikke fisse, så er du ikke bøsse hvis du laver en trekant med din bedste ven og rører ved hans pik, eller giver ham et blowjob. Du udlever blot dine seksuelle fantasier.

Mange hetero-mænd har en sygelig pik-fobi Flere og flere heteroseksuelle mænd prøver at være sammen med andre mænd. De deler en pige med en af deres venner. Knalder i det samme hul, spiller pik sammen eller fantaser om det. Og det er helt okay – for nogen.

Men alt for mange mænd lider af en pik-fobi. Angst for at komme til at røre en anden mands pik eller blive taget i at se på en anden mands pik. Hvad vil andre ikke tænke om en? Hvorfor egentlig denne angst for andre mænds pikke? Vi sammenligner os med andre mænd i alle henseende. Vi træner, vi kører biler, vi går i byen sammen, til fodbold og jagt. Hvorfor ikke også indrømme, at vi mænd kigger og misunder en god flot pik hos andre mænd. Det er tabu at tale om pik med vennerne. Mænd taler bare ikke om, hvis den er skæv, ikke kan komme op at stå. Hvis man har fået klamydia eller et sår på pikken. Det er tabu. Det er også tabu at tale om onani. Men vi må gerne prale om alt den sex vi får, at vi har en kæmpe pik og hvor længe vi kan holde den stiv – også selv om alt dette er overdrivelse. Vi lytter til historierne. Men vi vil ikke høre sandheden. Vi mænd kunne lære så mange ting af hinanden, hvis vi ikke var så pik-angste.

Jeg kom fornylig til at sige til en meget straight fyr i omklædningen, at jeg syntes, at han havde en pæn markering af muskler på overkroppen. Jeg var ved at få langende mig sådan en på hovedet. Han kunne overhovedet ikke forstå, at jeg bare gav ham et kompliment. Alt han skulle have gjort, var at smile og sige tak og så var den ikke længere. Men jeg blev både kaldt svans og pervers. Fair nok, jeg ved godt, at vi danskere er utrolig reserveret og usikre på os selv, og bange for hvad naboen tænker om vores ”græsplæne”, men hvorfor helvede (ja, undskyld mit franske), bruger vi så meget tid på at komme til at se godt ud i træningscentrene, når vi ikke kan tåle at få et kompliment?

Vi skal ikke være bange for at hylde en flot pik når vi ser en. Vi skal heller ikke være bange for at dele ud af vores seksualitet og mandigheder.</