top of page

ER DU PIK NYSGERRIG


Skærmbillede 2014-10-19 kl. 20.24.54

Hviler du i din seksualitet? Er du bange for din seksualitet? Tør du prøve dine egne grænser af? Tør du give dig derhen, hvor sommerfuglene flyver rundt og du løftes fra den sikre grund?

Ja, tør du? Kan det være maskulint, at sutte pik selvom man elsker fisse? Ja, det tror jeg rent faktisk godt det kan.

For det er jo ikke det at sutte pik der gør en til bøsse. Det er ens egen selvopfattelse, der gør en til den man er. Så hvis du er heteroseksuel og elsker at slikke fisse, så er du ikke bøsse hvis du laver en trekant med din bedste ven og rører ved hans pik, eller giver ham et blowjob. Du udlever blot dine seksuelle fantasier.

Mange hetero-mænd har en sygelig pik-fobi Flere og flere heteroseksuelle mænd prøver at være sammen med andre mænd. De deler en pige med en af deres venner. Knalder i det samme hul, spiller pik sammen eller fantaser om det. Og det er helt okay – for nogen.

Men alt for mange mænd lider af en pik-fobi. Angst for at komme til at røre en anden mands pik eller blive taget i at se på en anden mands pik. Hvad vil andre ikke tænke om en? Hvorfor egentlig denne angst for andre mænds pikke? Vi sammenligner os med andre mænd i alle henseende. Vi træner, vi kører biler, vi går i byen sammen, til fodbold og jagt. Hvorfor ikke også indrømme, at vi mænd kigger og misunder en god flot pik hos andre mænd. Det er tabu at tale om pik med vennerne. Mænd taler bare ikke om, hvis den er skæv, ikke kan komme op at stå. Hvis man har fået klamydia eller et sår på pikken. Det er tabu. Det er også tabu at tale om onani. Men vi må gerne prale om alt den sex vi får, at vi har en kæmpe pik og hvor længe vi kan holde den stiv – også selv om alt dette er overdrivelse. Vi lytter til historierne. Men vi vil ikke høre sandheden. Vi mænd kunne lære så mange ting af hinanden, hvis vi ikke var så pik-angste.

Jeg kom fornylig til at sige til en meget straight fyr i omklædningen, at jeg syntes, at han havde en pæn markering af muskler på overkroppen. Jeg var ved at få langende mig sådan en på hovedet. Han kunne overhovedet ikke forstå, at jeg bare gav ham et kompliment. Alt han skulle have gjort, var at smile og sige tak og så var den ikke længere. Men jeg blev både kaldt svans og pervers. Fair nok, jeg ved godt, at vi danskere er utrolig reserveret og usikre på os selv, og bange for hvad naboen tænker om vores ”græsplæne”, men hvorfor helvede (ja, undskyld mit franske), bruger vi så meget tid på at komme til at se godt ud i træningscentrene, når vi ikke kan tåle at få et kompliment?

Vi skal ikke være bange for at hylde en flot pik når vi ser en. Vi skal heller ikke være bange for at dele ud af vores seksualitet og mandigheder.

Maskulinitet opstår i puderummet. Vi mænd elsker at vise vores maskulinitet og blive bekræftet i hvor mandige vi er. Det lægger i vores natur, at kæmpe mod andre hanner og ”pisse vores territorium af”. Men det lægger også i vores natur, at samarbejde i jagten om byttet, og hjælpe hinanden, og dette instinkt forvirrer ofte den moderne mand.

Siden tidernes morgen har vi udlevet vores seksuelle lyster med hinanden på kryds og tværs. Unge mænd er blevet lært op af de ældre i stammen og det har altid været en naturlig del af opdragelsen.

I dag har vi fået en angst for at omgås børn og unge mennesker. Mandlige pædagoger bliver straffet for at sidde alene med børn på skødet i børnehaver, og vi kigger skævt til de mandlige pædagoger og kan kun tænke at de må være pædofile, uanset hvem de er. Det kan sgu ikke være rigtigt! Mænd kan være ligeså beskyttende overfor børn som kvinder kan. Skal vi ikke snart få en god omgangstone overfor de mænd, der gør et skide godt job som pædagoger? Jeg ved godt, at dette intet har at gøre med biseksualitet, og så alligevel. Vi lærer vores børn, at være på vagt overfor mænd. At mænd ikke skal have tæt kontakt. At drenge ikke må sove i samme seng og lege numselege i puderummet. Hvordan fanden skal vi så lære vores kroppe at kende? Fair nok at voksne mænd og drenge ikke skal dyrker sex. Det er jeg helt med på, men det er altså meget naturligt, at drenge ser op til deres fædre og ældre brødre.

Nysgerrigheden Biseksualitet er ikke noget man er herre over. Ligesom du heller ikke selv vælger, om du vil være hetero-, homo- eller aseksuel, så er biseksualitet medfødt.

Nu ved jeg, at jeg får en del tæsk for dette udsavn, da det ikke er 100 % bevis for at dette er korrekt. Men indtil dette bevis er fundet, står jeg ved, at vi ALLE bliver født med et åbent sind, fri seksualitet og en lyst der bunder i de dna’er vi er skabt af. Vi er nygerrige fra naturens siden. At nogen af os, vælger at bekæmpe vores inderste lyster og følelser fordi vi har haft forældre med lukket sind. Det kan nok aldrig helt undgås. Men vi er selv herre over at bryde med de tabuer vi møder i vores liv. At nogen af os, ikke kan lyve overfor os selv, og udlever det vi inderst inde er. Vi lever i et samfund, der hele tiden har travlt med at dømme andre, påvise om noget er rigtigt eller forkert. Men disse ting findes SLET IKKE! Der findes IKKE rigtigt og forkert. Der findes kun det vi selv føler indeni. Biseksualitet er derfor lige så virkeligt, som det at være heteroseksuel.

FAKTA og SJOVE FACTS om biseksualitet:

  1. Viste du at over 1500 dyrearter udlever biseksuel adfærd?

  2. Viste du at biseksualitet blev accepteret i det antikke Rom selvom de ikke havde et egentligt ord for det. Det var naturligt at mænd havde sex med både mænd og kvinder.

  3. Biseksualitet betød før i tiden at du havde både penis og vagina. Begrebet blev første gang omtalt i 1824.

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page