top of page

ET ORDENTLIGT KNALD


Bjorn Dotzauer julefrokost

Julen er hjerternes fest. Og der bliver festet i den grad, når julefrokoster med venner og kollegaer flyver omkring os fra tidlig november og frem til begyndelsen af det nye år. Sex med ’ham den søde’ fra HR eller fra etagen under den, vi selv arbejder på, er ikke til at stå for, når der er kommet et par øl og snaps indenbords. Men hjerternes fest, ender meget ofte med ødelagte hjerter og følelser der løber løbsk. Forhold, der bliver sat på prøve, og venskaber der bliver knust. Når ’ham den søde’ viser sig, også at have én derhjemme, der venter på ham, og du selv…. Ja, jeg behøver vel ikke at gå mere ind i den detalje? Det frække knald på bagtrappen kan hurtigt blive en rodet affære.

Engle og dæmoner Julen er ikke så velsignet, som det lyder i den gamle samle af B. S. Ingemann fra 1839, Julen har bragt velsignet bud. At gamle og unge glædes kan ikke benægtes, men oftest vendes glæden til hjerteskær, når dagen derpå viser sit ansigt. Når en ordentlig gang pik, et ordentligt knald, af ’ham den søde’, får én til at se stjerner og det helt store festfyrværkeri, så er det da bare himmelsk! Himmelen i en sød indpakning – for når den er åbnet op, og djævlen kigger frem, så er det for sent og gaven kan ikke byttes. At blive taget af ’ham den søde’, hårdt og med kærlige ord og komplimenter. Med underbevidstheden velvidende om, at det er forbudt, det tænder bål i kroppen og skaber lys i en ellers kold og trist tid. Englene og dæmonerne flyver tæt omkring moralen, når julestemningen spreder sig i kroppen. Vi bliver ofte forskrækket over vores handlinger, når vi dagen efter vågner op med hovedpine og korte flashback fra nattens begivenheder.

Men skal vi egentlig være så hårde ved os selv? Det synes jeg ikke, at vi skal. Vi skal derimod nyde, at vi er levende væsener, med et sundt og aktivt sexdrive. Jeg ville ønske, at alle der oplever at blive begæret kunne synge højt i orgasmer; ”Grenen fra livets træ står skønt…”, når han får et ordentligt knald til julefrokosten.

Et forhold på sidste salgsdato Et ordentlig knald med ’ham den søde’ kan også give mere energi og selvtillid. Det kan bringe overskud og liv ind i et forhold, der ellers er gået lidt i dvale. Det kan få tanker sat i gang og endda få dig til at se din faste partner i et nyt lys. Ofte med mere kærlighed og nærvær. Det er da ikke så skidt, vel? Jo vist kan det også dræbe et parforhold, men mon ikke at det forhold var på sidste salgsdato alligevel! Et sundt forhold kan godt klare, at det bliver testet lidt. I et sundt levende forhold, håber jeg, bliver der talt om sex, følelser og fantasier.

Jeg opfordre ingen til at være utro og lyve om sexoplevelser eller følelser. Hvorfor skulle jeg dog gøre dette? Jeg opfordre til dialog og empati og engagement i sin partners ve og vel. Har man det, så kommer de upassende situationer ved julefrokosten aldrig til at give problemer på hjemmefronten i det lange løb.

Derimod, er man bange for at åbne sig i et forhold, bange for at den anden bliver ked af det, så er det LIGE PRÆCIS HER du skal tage snakken med din partner. At gå og nedtone sine fantasier, lyster, behov og følelser skaber intet godt for et forhold. Tværtimod. Ved at være åben og ærlig, skabes der grobund for at et forhold kan udvikles, og man sammen kan finde balance.

Nyt lys over gammel pik Nogen gange kan en affære give mere lyst og kærlighed til et ellers udbrændt forhold. At føle sig begæret af en anden, der også formår at komme med komplimenter, der styrke din selvtillid, kan løfte dig. Når en sjæl vågner op efter en heftig nat med en elsker. Når han kommer hjem og måske for første gange i måneder ser på sin partner, så er det, at der kan komme nyt lys over en gammel pik – partneren bliver simpelthen attraktiv igen.

Min erfaring ved at have et åbent forhold er, at åbenhed og ærlighed vejer langt mere, end hvem du har sex med. Lyver du om en affære, så lyver du både overfor dig selv og din partner, og det dræber ethvert parforhold. Hvorimod, hvis du fortæller åbent om dine lyster, eller hvad der er sket til julefrokosten, så kan der bygges på tilliden ,og selve affæren kan træder i baggrunden.

Fest og leg med måde Til alle jer, der er i et usikkert forhold eller jer, der er singler, så gælder samme regler; Husk altid at være tro mod dig selv. Fest og leg med måde. Det skal altid være sjovt at have sex og nyde samværet med en (eller flere) person(er). Det er aldrig flovt eller upassende at sige fra, hvis du ikke har lyst til legen. Er du tro mod dig selv, er du tro mod andre. Så enkelt er det.

Har du svært ved at sige fra, eller er du på anden vis havnet i en cirkel, du ikke kan bryde. En cirkel der ikke er god for dig. Ikke fører dig hen til kærligheden. Ikke giver dig fri adgang til dine fantasier og lyster, så er det måske en god idé at kontakte mig, så du kan få åbnet op og bryde ud i livet. Et nyt år venter. Det er dit liv, dit ansvar, at både du og dem, der er omkring dig, har det godt.

RIGTIG GODT NYTÅR

Seneste blogindlæg

Se alle

Spiritualitet og Homoseksualitet

En Dybdegående Undersøgelse Introduktion: I en verden præget af individualitet, er forholdet mellem spiritualitet og homoseksualitet et emne, der kræver lidt nærmere og en dybdegående refleksion og fo

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page