Jeg elsker dig og dig og dig…


kærlighed

Kan man være forelsket i flere personer på samme tid? Kan man dele sin kærlighed og have et forhold til flere på samme tid? Ja, det tror jeg faktisk godt man kan.

Elskere der kan få det bedste frem i en, så man sammen med sin partner kan opnå højere samhørighed og endda udvide sit sexliv. Det er da for godt til at være sandt! Hvem siger, at et forhold ikke kan indeholde flere personer? Hvorfor nøjes med en kæreste, når vi kan have flere.

I stort set alle stammer og småsamfund findes der flerkoneri. Ved at have flere koner, spreder manden sine gener mest muligt. Han får også flere til at passe på sit afkom, og sikre derved dets overlevelse. Smart. Men han har også flere koner til at passe på hinanden. Måske er der stærke bånd forbundet i disse forhold, som vi i vesten ikke forstår.

I vores samfund er det noget helt andet, vi kan have fordel af, ved at indgå forhold til flere personer samtidigt. Vi kan føle os elsket på flere niveauer og måske dette kan redde mange ægteskaber i vores travle del af verden. I vores dages skilsmissesamfund, hvor vi giftes, skilles, giftes og skilles igen i et væk. Hvor børn er dine, mine, vores. Hvor voksne får søskende der er et kvart århundrede yngre end dem selv. Hvor de kunne være forældre til dem. Ja, hvor vi vender rundt på familietraditioner og tilhørsformer, så er det da nu vi skal tænke, om vi ikke er bedre tjent med at have flere kærester eller ægtefæller, så vi kan imødekomme de behov vi har lige her og nu med den helt rette. Kompliceret, måske, men jeg er sikker på, at utroskab og skilsmisseraten vil falde betydeligt med den parforholdsstruktur. Hvis vi åbnede vores sind. Imødekom vores egne behov lidt mere, i stedet for hele tiden at please og skuffe, blive triste og herefter skilt. Bare udleve vores kærlighed. Dele den med flere og mærke, at livet og kærligheden kan gøre os stærke sammen.

Kærlighedsaffære på ferien Jeg elsker at elske. Jeg er født til at elske. Jeg vil ALDRIG stoppe med at elske. Jeg har prøvet at elske flere på samme tid. Min kæreste er mit livs kærlighed. Jeg elsker ham højere end noget andet – og det ved han. Men jeg elsker også mine venner og dem jeg har sex med udover min kæreste. Jeg elsker, at dele mine følelser, min kærlighed og modtage følelser og kærlighed fra andre. Jeg er ikke bare et produkt af et ensrettet samfund, hvor vi kun må være sammen med én person. Jeg er et produkt af Gud. En kærlighedsgud, der tillader at se ud over sig selv – og elske andre.

Jeg oplevede fornylig på en ferie, at jeg kunne forelske mig, ikke bare i en, men i to, i et par. De var ligeså forelsket i mig, og siden har vi delt mange tanker, ord, billeder, minder og drømme. De er blevet en stor del af min bevidsthed når jeg er vågen, og jeg er en stor del af deres. Min kæreste glæder sig over min lykke, for han ser hvor glad jeg er. Han ser at min lykke og kærlighed genspejler sig i ham, og vores kærlighed er hermed vokset endnu mere.

Mange vil rynke på deres små fine næser over dette indlæg, og nogle vil helt sikkert væmmes ved