top of page

LEG MED DIN PROSTATA


Nydelsen ved analsex kan virke meget skræmmende for mange mænd den/de første gange det opleves. Bare det at få en finger op, kan skabe en så intens følelse, at nogen mænd kan opleve at få udløsning – også selvom de ikke har stiv pik. God opvarmning er derfor alfa omega når vi mænd skal have analsex. Ligesom mange piger godt kan lide opvarmning inden manden banker sin pik op i hende, så er vores røvhul ikke beregnet til at få pik banket op uden en vis form for opvarmning. Vores hul bagi er et perfekt bollehul, og fra naturens siden, er hullet skabt til at tage imod pik. Formen på vores pikke, er som det der kommer ud af hullet, og hos alle pattedyr ses det at hannerne knepper hinanden i endetarmen. Altså det er HELT NORMALT. Et godt og sjovt legetøj at bruge, er Armour Tug Lock fra Gay-shop.dk. Det sættes rundt om nosserne og pikken, og det lille æggeformet plug føres stille op i endetarmen så det ligger bag ringmusklen. Det anbefales at du bruger en god vandbaseret glidecreme på pluggen inden du fører den op i hullet. Når du så onaner eller knepper med din partner, så bevæger pluggen sig ligeså stille oppe i røven på dig. Den er formet, så den lige præcis stimulerer din prostata.

Netop prostata er manden mest erogene zone i endetarmen. Du vil hurtigt opleve en sensationel følelse, og det giver en varm følelse op igennem hele din krop.

Det er, i starten en så stimulerende følelse, at du sikkert oplever at få udløsning hurtigt – men det gør ikke noget, for jeg lover dig, at du ønsker at opleve denne følelse igen og igen.

Udfordringen kan dog være i at få Armour Tug Lock på, for pikken skal være slap ellers får du en stor udfordring her. Har du fået Armour Tug Lock på, så virker den både som cockring og ring om nosserne. En god måde at opleve sex med sin partner eller alene på. Jeg er i hvert fald blevet stor fan af den.

Prostata er mænds million-euro-punkt, og for mig, er dette punkt så overset af os mænd. Hvis du lige er en af dem, der skal vænne sig til tanken om, at få noget op i rosenknoppen, så kan jeg anbefale at du starter med din egen finger eller en buttplug af den små.

God fornøjelse.

Seneste blogindlæg

Se alle

Spiritualitet og Homoseksualitet

En Dybdegående Undersøgelse Introduktion: I en verden præget af individualitet, er forholdet mellem spiritualitet og homoseksualitet et emne, der kræver lidt nærmere og en dybdegående refleksion og fo

Opmerkingen


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page