MÅ JEG HIVE I DINE KLUNKER


MÅ JEG HIVE I DINE KLUNKER

Sjovt som vi er så forskellige, når det kommer til hvordan vi kan lide at blevet revet i bollerne! Hvor nogen får helt migræne-agtig udfald, når jeg nævner den mindste form for berøring af nosserne, til dem, der bare ikke kan få dem hivet langt nok ud. Har set mænd gå med vægte omkring deres løg, og endda tunge metalringe kommer omkring stenene. Jeg må indrømme, at jeg nok er en af dem, der kan lide at få hevet lidt i klokkeværket, men det er jo ikke ensbetydende med, at du skal rive i mine klunkerne når du ser mig i byen!

Kunne ellers være en god icebreaker, lige at give et kærligt klem om bollerne i stedet for at give hånd, når vi skal hilse på hinanden ude i byen. På den måde kan man jo hurtigt mærke om det er en ven eller fjende man står overfor. Bare en tanke! Har du en god stor sæk dernede, er det ikke ensbetydende med, at du også kommer meget, eller er et bedre menneske. Det betyder simpelthen bare – at man har en stor sæk dernede!

SKAL NOSSER VÆRE GLATTE? Siden jeg var 13, har jeg været meget fascineret af mine egne løg. Men også af andres! Hvordan ser andre mænds klunker ud, og hvordan holder de dem pæne og flotte? Det er meget oppe i tiden at have glatte boller, og jeg må indrømme, at jeg er fortaler for denne trend. For det første bliver nosserne bare pænere at kigge på, og for det andet, så får man ikke hår i munden når man skal kysse/slikke dem (her er det mest de andre mænds boller jeg tænker på, for jeg er ikke en af dem der kan nå så langt ned!).

Hvordan får man så lettes hårene af uden at kastrere sig selv. Til det, kan jeg jo kun sige; at jeg selv bruger Gillette sensitive gel og en skarp skraber, og det har virket siden jeg var 15. Andre bruger voks og andre hårfjerningsmidler, men det er jeg lidt utryg ved, da man kan risikere at få svedet huden på posen godt og grundig hvis det sidder på for længe. Huden på pungen er meget følsom eller sart, og huden får let eksem og andre hudlidelser, så derfor vil jeg råde dig til at være varsom med det du smører på dernede. I det hele taget er det meget smag og behag, om man er til glatte eller de helt urmands-lignende boller, som også kan være frække, hvis manden de sidder på er af den rå-type (her igen, min egen lyst der kommer til udtryk!).

HVAD SKER DER INDEN UNDER HUDEN? Det er ikke kun det ydre af denne helt igennem smukke pose, der hænger mellem benene på os mænd, der fascinere mig. Det der foregår inden i den, er ligeså spændende, synes jeg. Det er nemlig her, at sæden bliver produceret. Jeg beskrev i et tidligere indlæg sæden og den er jo et helt kapitel for sig.

Næste gang du står under bruseren, så prøv at tage rundt om dine boller. Prøv at mærke dig frem – hvad mærker du? Under bruseren hænger nosserne lidt mere hvis du bruger varmt vand (ikke så varmt at du skolder dig selv, men varmt nok til at det følelse rart), så er det nemt lige at massér stenene lidt. Egentlig en god idé at gøre jævnligt, da du foruden gør noget rigtig rart for dig selv, men også lige kan mærke om der skulle være en unormalitet i form af en cancerknop på en af stenene. Er du ikke vant til at rører ved dem på denne lette, følsomme måde, så gå stille frem – men prøv at se om du ikke kan rører ved dem hver gang du er i bad, også gerne under bruseren i fitness centreret (du skal jo ikke blive ophidset og få stivpik