top of page

MÅ JEG LEGE MED DILDOER?

MÅ JEG LEGE MED DILDOER? Eller har jeg overhovedet noget valg?

Jeg elsker sexlegetøj! Når jeg går ind ad døren til en sexshop føler jeg straks en ’uro i jernet’, for hold op der er jo næsten alle mulige former, størrelser, klemmer, på-spændingssager, tillægsvedhæng, metalringe, gummidutter, læderremme, spændetrøjer og meget meget andet. Erotikmesser og udstillinger af historiske sexhjælperedskaber findes der mange af rundt omkring i verden. Jeg ynder, når jeg er på ferie, at tage på et museum der viser noget med sexlegetøj og dets historie. Sexmesser og sexbutikker bliver også flittigt besøgt når jeg er på ferie. Jeg elsker at gå på opdagelse i diverse ringe, spænder, metalklodser, læderudstyr, pumper, dildoer, analpluggs, flashlights og hvad der ellers findes rundt omkring. For selvom jeg har set meget, så har jeg ikke set det hele endnu!

Hver gang jeg skal ud og købe nyt legetøj til mig selv, bliver jeg stadig overvældet over, hvor meget legetøj der egentlig er at vælge i mellem.Hvad skal jeg vælge i junglen af det sexudstyr der findes? Hvor starter jeg? Det ender som regel med, at jeg køber en dildo præcis magen til den jeg lige har slidt op – for den ved jeg jo har virket og har givet mig nydelse.

Materialet er vigtigt I junglen af sexlegetøj, er det vigtigt at se på det materiale det enkelte legetøj og sexudstyr bliver lavet af. Jeg er ikke en øko-dreng, hvor alt mit legetøj er fremstillet af genbrug og træ. Nej det må også gerne føles naturligt og behageligt at lege med. Det gør det altså bare mest ved hjælp af tilsætningsstoffer. Det nyeste indenfor dildoer, er at det er lavet af cyberskin/naturalskin (er meget populært i dildoer, så de føles naturlige). Dette har så mange tilsætningsstoffer, at mange oplever rødme eller får allergiske reaktioner ved brugen af det.Jelly produkter er ligeledes usunde for huden og især den følsomme hud ved vores pik og numsehul. Jelly bruges ofte i cockringe, meget bløde dildoer, samt i de såkaldte clone-a-dick (hvor du kan lave afstøbninger af din egen pik). Heldigvis er der rigtig mange dildoer, buttplugs, og andre genstande til at putte op i numsen og på/omkring pikken, der er fremstillet af silikone, som ingen bivirkninger har. Latex er også et godt materiale at gå efter da det er yderst slidstærkt og nemt at rengøre. Latex kan frembringe allergi, så jeg fraråder at købe dildoer lavet af latex.Silikone sexlegetøj er mine favoritter. Den eneste ulempe er, at der ikke kan bruges silikone glidecreme på silikone legetøj da det ødelægger legetøjet. Her må kun bruges vandbaseret glidecreme.

Nøgen på en swingerklub Hvad nu hvis man er nybegynder og skal ud og købe sit første legetøj? Hvad skal man så gå efter? Nu skal det jo ikke gå op i dildoer det hele, for der findes jo så meget andet vi kan pimpe vores sexliv op med. Personligt kan jeg godt lide at gå med smykker – en cockring i metal er jeg ret vild med at have på. Når det skal være rigtig vildt er en ball stretcher på nosserne et vildt turn-on for mig. Jeg kender mænd, der tænder på reb, og at ´klæde sig’ i læder og gummi. Det er fræk at se på, men jeg er nok mere til det mere sporty-look eller et par jocks og et harness på overkroppen. At være nøgen på en swingerklub kun for mænd eller på nudiststranden, er en fed oplevelse. Her kan man jo bruge smykker og kropsudsmykning på rigtig mange forskellige måder. Jeg er ikke til tatoveringer og piercinger på mig selv, men synes, at det kan ser yderst frækt ud på nogen mænd. Skal jeg være helt nøgen, vælger jeg ofte at tage en ring på pikken og et læderarmbånd til pengene.

Diamanter på drengen Det er meget sjældent at jeg ser en flot intimring, der funkler i skæret af solen på stranden om sommeren. Hvorfor egentlig ikke give sig selv lidt guld på ”drengen”? Jeg så for lidt tid siden, at smykkedesigner Mads Heindorf, havde lavet en cockring i sølv.Jeg tænkte straks; sådan en må jeg da også have! Men det at få fremstillet sådan en ring er bare ikke lige til. For det første er det dyrt, også skal der tages mål – og hvordan klare man lige det uden at blive hel rød i hovedet?Så igen og igen, er jeg kommet væk fra at spørge Mads Heindorf om han vil designe en ring til mig! Måske efter dette indlæg finder jeg modet til at få min drøm til at gå i opfyldelse.Nu er det nok ikke længere en hemmelighed, at jeg ELSKER accessories og at klæde mig ud. At have et læder harness på eller et gummi-korset, synes jeg er sjovt at i føre mig i. Men det undre mig igen og igen, at der ikke er flere designere, der sætter lidt blink i harnesset. De ville tjene kassen på mig!

Av! Må det gøre ondt? Smerte for mig er noget der kun sker, hvis jeg slår mig ved et uheld eller kommer galt af sted. Under sex syntes jeg ikke at smerte hører sig til. Selvfølgelig kan en let ømhed og start-smerte, være nødvendig, når en dildo eller andet legetøj skal op i numsen. Men her høre min sadomasochistiske tilbøjeligheder også op.Jeg synes det er hyggeligt, når en fyr hiver mig lidt i kuglerne eller giver mig et let klask på ballerne. At deles om legetøjet kan være sjovt, når man er kærester, men kan være en risikabel affære, hvis man gør det med mænd man ikke kender.Sexsygdomme spredes let ved brug af samme dildo eller speculum (dem som gynækologer bruger!). Sounds (metalpinde der stikkes op i urinrøret) kan være sjove og pirrende at lege med, når man er flere, men her er det yderst vigtigt, at rengøre pindene efter hvert brug.Nåle og andre former for legetøj, der kan få det til at bløde, er særlig vigtigt at passe på smitte. Frækt og liderligt har det ALTID lov til at være. Så længe du passer på dig selv og dem du har sex med, skal kun fantasien sætte grænserne. Jeg må nok tilstå, at jeg er mest til udsmykningen og ikke ligefrem sætter et elektrisk apparat omkring mit kønsorgan.

Sex skal ALTID være sjovt og rart, og skal du bruge legetøj, så giv dig selv god tid til at finde det der passer lige netop til dit behov. Se altid på emballagen og tjek at der ikke er nogen giftige stoffer i produktet. I sidste ende er det dit helbred du leger med, hvis du bruger det forkerte legetøj.

Her er en lille liste over det jeg vil sige god for:

  1. Akryl produkter

  2. Abs

  3. Silikone

  4. Glas

  5. Latex (kan frembringe allergi, så vær varsom)

Gode silikoneproducerede produkter er:Dr. Love, Get Maxx, Medical Lube og alle ting fra DL

I hovedregel kan man sige; ER produktet blødt kan det afgive mange giftige stofferEr produkterne hårde afgiver de ikke mange / eller slet ingen stoffer.Står der ikke på æsken/emballagen hvad produktet/legetøjet indeholder, så køb det ikke.Der er højst sandsynligt gift i det!

Vandbaseret glidecreme skal ALTID bruges på silikone legetøj.Det er ikke så godt under elskov der tager længere tid, da det kan ”slide” på huden.

Silikone glidecreme ALDRIG bruges på silikone legetøj – Det ødelægger det.Silikone glidecreme er godt når vi skal knalde, giver en god glide effekt og ikke optages af kroppen. Silikone fremprovokere aldrig allergiske reaktioner.

Olier Alm. massageolie skal kun bruges udenpå huden, ALDRIG på legetøj der skal i numsen (eller kussen) – det kan give svamp.Brug aldrig olier tilsat duft eller andet på legetøj.Alle olier der kan spises er gode – bare ikke olivenolie.Kokosolie er det bedste til massage og giver en dejlig blød hud bagefter.

Kommentare


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page