top of page

MÅ JEG SE DIN PIK?

Jeg sidder lige og bladre gennem profilerne på boyfriend og så slår det mig. Hvorfor tager jeg ikke skærmprint af alle de pikke jeg ser her? Det kunne hurtigt, og meget nemt blive til rigtig mange pikke. Hvad skulle jeg så bruge alle disse billeder af pikke til? Jo, jeg kunne sætte dem op på væggen i min stue og sidde og kigge på dem, eller jeg kunne sætte dem i størrelsesorden, eller måske endda i farveorden. Men hvorfor ville jeg så det? Ja, hvorfor sidder jeg dagligt, og bladre profilerne igennem på BF og lader mig fascinere af den forskellighed alle disse pikke viser?

Svarene på disse spørgsmål er sikkert mange, alt efter hvad tid på dagen du spørg mig – og om jeg er liderlig eller lige blevet tømt! For når alt kommer til alt, så er vi jo bare mænd, der vil sammenligne vores kæreste eje med naboens og vise vores maskulinitet frem.

Mine oplevelser Jeg vil underholdes! Og det må jeg sige jeg bliver, når jeg kigger på det udbud af pikke der springer i hovedet på mig på BF – og de andre bøssedatingsites for den sags skyld. Men hvorfor er det lige, at vi er så villige til at vise vores pik frem for hele verden i cyberland, når vi har så svært ved at gøre det i virkeligheden? Jeg læste lige avisen, at unge lukker mere og mere ned for facebook for at værne om deres privatliv, men de selv samme unge bruger ikke meget betænkningstid når de sidder midt i liderligheden og viser det ene billede efter det andet af deres kronjuveler – og numser for den sags skyld. Selvfølgelig har jeg INTET imod dette, og også jeg sidder og ønsker at de vil vise mere og for at få dem til det, så viser jeg også glædelig mine egne juveler frem uden second thoughts.

Skønheden i pikken Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg mener, at pikken er noget af det smukkeste, kunstneriske, æstetiske og mest fascinerende der er blevet skænket os mænd. Pikkens opbygning og form er så unik og enestående. Og jeg vil vove at påstå (selvom jeg ikke har set alle pikke i verden), at hver pik er unik og ligesom to zebraer ikke er ens, så har jeg endnu ikke set to pikke der er ens. Selv i slap tilstand, er den et kunstværk, som jeg aldrig kan blive træt af at kigge på. Hvad angår størrelsen, så er det da utroligt, at vi stadig går op i det! En stor pik på 22cm kan være ligeså god som en på 12cm. Det kommer alt sammen an på den måde fyren den hænger på bruger den.

Fra naturens siden har manden altid været tiltrukket af de bløde runde former. Om vi er heteroseksuelle, der kigger på kvindens bryster og runde numse, ja, så kigger vi homoer også på de runde former, fra numsen til bollerne der hænger og dingler under den runde cylinderformet pik, som er skabt til at ligge godt i hånden, munden eller elskovs-kanalen (endetarmen).

Pikken som gudebillede I antikkens Rom og renæssancen, var en lille og ikke omskåret pik kulturelt set mere flot og vellidt end en stor og omskåret pik, som fremstod komisk og grotest. Mange staturer fra den periode viser også tydeligt manden med en lille penis og med forhud. Op gennem tiderne har synet på pikken skiftet og selvom vi i dag går efter størrelsen, så er en pik mellem 12 og 19 cm stadig det, langt de fleste af os helst vil have – og det er også den størrelse de fleste af os har hængende mellem benene. Heldigvis!

I mange kulturer bliver pikken dyrket som var den en Gud. Jeg vil vove at påstå, at jeg mener at pikken ER GUD. Den er i stand til at give nydelse, både til dens ejermand, men så sandelig også til dem den er oppe i, om det er en anden mand eller en kvinde. Med dens perfekte form kan den komme ind og skabe liv og en samhørighed til et andet menneske. Det er da smukt – og guddommeligt.

Fakta om pikken. Vidste du det om pikken? Som sexolog, synes jeg det er beundringsværdigt, at de danske mænd har sådan en iver til at vise deres bedste ”ven” frem på internettet. Samtidigt med, at de ikke ved særlig meget om dens egentlige funktion. Jo vist, ved alle mænd at den kan blive stiv og give en god oplevelse ved berøring, men mange mænd ved så heller ikke mere om deres kæreste eje.

De sammenligner deres manddom med andre mænd, måler størrelser, form og mange har da også prøvet at onaner sammen. Alligevel hører jeg meget ofte om, mindre værdkomplekser omkring scepter, præsentationsangst, rejsningsproblematikker, for sen og/eller for tidlig sædafgang, krummerrikker og meget meget andet.

Vi er alle forskellige, vores ansigt, hænder, fødder og pikke, er alle unikke kropsdele, som vi ikke skal sammenligne med andre. Jeg vil her nævne 5 helt almindelige fakta, som jeg håber kan give et mere afslappet syn på hvad der egentligt kan forventes af vores kæreste eje, pikken.

1: Der er 2 typer af pikke, den ene bliver længer og tykker når den bliver stiv (den kaldes en grower – vokser). Den anden fremstår stor det meste af tiden, selv når den er slap, og vokser ikke meget under erektion (den kaldes en shower). Der er flest mænd, der har en grower hængende. 2: Gennemsnitslængden på en pik er mellem 7,5 – 10 cm i slap tilstand, og mellem 12,5 – 15 cm ved erektion. Hvis pikken er under 7 cm i erigeret tilstand, så kaldes den for ”En lille pik” eller en ”mikropenis” – næste 1 % af alle mænd har denne størrelse. 3: Koldt vejr og koldt vand er pikkens største fjende, når det handler om størrelsen. Testiklerne skal være varme for at kunne producere effektiv og brugbar sperm og testosteron. 4: 1 ud af 400 mænd kan give sig selv et blowjob. Jeg tør vædde på, at de andre 399 har prøvet! 5: De fleste pikke har en eller anden form for krumning til den ene eller anden side. Nogen er dog så krumme at det kræver en operation for at rette den. Tal med din læge hvis dette er tilfældet.

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page