top of page

MÅ JEG SE DIN PRINS ALBERT?


Bjorn Dotzauer Prince Albert

Må jeg se din Prins Albert? Eller har jeg overhovedet noget valg!

Det har været populært i mange år at få en eller flere piercinger i ansigtet, i brystvorten eller i intimområdet. Moden skifter hele tiden, men vores fascination af piercinger ændres ikke meget over tid. Vi mennesker elsker at gøre vores kroppe smukke, og med en piercing kan vi udsmykke os med guld, sølv og jern stort set alle steder på kroppen. Jeg har selv haft piercinger forskellige steder på kroppen, og i modsætning til tatoveringer, som ikke bare lige kan tages af, hvis man bliver træt af den, så er en piercing – for en person som mig – den perfekte udsmykning af kroppen. Den kan tages ud, eller den kan få en ny sten i eller udskiftes til andet materiale. For mig har det at have piercinger været en måde at udsmykke min krop på. Jeg har ingen piercinger lige nu, men jeg tænder meget på de forskellige kropspiercinger, vi mænd kan have. Men alt med måde. Den rene nøgne hud vil nok for mig altid være det frækkeste på en mand, men et lille smykke skader jo ikke. Dette indlæg retter sig mod skønheden i at have en piercing og til alle jer, der enten har en eller i fremtiden får en piercing. Som sexolog får jeg ofte en del spørgsmål vedrørende intimpiercinger. Jeg vil ikke gå mere i dybden her omkring disse spørgsmål, men jeg vil kort beskrive, hvad en intimpiercing kan være, og hvor den kan sidde. Jeg er ikke ekspert i intimpiercinger, så dette indlæg er mere en oplysning om hvilke slags piercinger, der findes ,og hvad de evt. gør ved sexlivet. Har du kommentarer eller erfaringer med intimpiercinger så skriv gerne en kommentar til det her, så andre kan få glæde og viden ud af det.

Hvad betyder kropsudsmykning for sexlivet? Lige siden vi mennesker begyndte at pynte os med diverse ting og sager, har kropspiercinger været en del af udsmykningen. Vi ser stammefolk overalt på globen have piercinger det ene eller andet sted på kroppen. Ofte hos mændene er det penis og pungen, der har fået en ring eller pind stukket igennem huden. I vores del af verden er det ikke kun en udsmykning, men det er også en ekstra stimulans under sex at have en intimpiercing. Sidder den på skaftet af pikken eller på/omkring pikhovedet, så kan den under sex mærkes af den passive part som en ekstra lille dut, der kan give lidt mere nydelse. At have en intimpiercing kan give det piercede område en ekstra følsomhed, og det kan derved øge sexlysten og nydelsen. Du kan også lege med piercingerne, og er du hardcore, kan piercinger også bruges til, at du binder lodder eller snore i dem. Kun fantasien sætter grænser her.

Udsmykning til mænd Hvilken piercing skal man så vælge, hvis man går og overvejer en intim piercing? Først må jeg indskyde her, at ikke alle, der udfører intimpiercinger og piercinger i det hele taget, er lige professionelle. Det er derfor yderst vigtigt at undersøge, hvem der bedst til lige netop den piercing, du ønsker at få lavet. Desværre går det galt nogle gange. Der kan være tale om betændelse, allergi ved brug af forkert materiale (læs nikkel), skæve eller mislykkede piercinger. Her i Danmark findes der ingen lovgivning for hvor gammel du skal være for at få en piercing, er du under 18 år, er du umyndig og derfor er det en forældre eller værge der kan bestemme om du må få en piercing. Hovedregel er derfor ikke at være fuld eller påvirket af stoffer, når du skal have lavet en intimpiercing. Tag gerne en ven, kæresten eller en du stoler på med, når du skal have lavet din piercing. Det kan både være en god støtte eller, trøst når en piercing sættes i, men også en der kan se, om en piercing bliver lavet ordentligt. Få han/hende, der laver din piercing, til at markere med et tus-prik, hvor hullet (hullerne) skal laves og endelig husk, at efterbehandlingen (rensning af den nylavede piercing) er ligeså vigtig som selve det at få lavet en piercing. Skader og ødelagte piercinger kan desværre forekomme under sex eller onani, især hvis du/I har hård sex. Stop hvis det begynder at bløde. Sikker sex er heller ikke nær så sikker, hvis der er en intimpiercing under kondomet. Vær derfor ekstra opmærksom på, om kondomet går i stykker undervejs i sexakten. Men en piercet pik, der holdes ren og ikke har sår, smitter ikke mere eller mindre med hiv, end en ikke piercet pik gør. Jeg opfordrer dog ALTID til, at du og din sexpartner har sikker sex.

Nedenfor vil jeg beskrive de mest udbredte penis/intim piercinger, du kan få lavet.

Typer af intimpiercinger til mænd:

Amphallang: en vandret piercing gennem penishovedet med en stav.

Apadravya: en lodret piercing gennem penishovedet med en stav.

Magic cross: en kombineret piercing af de to ovenover beskrevet piercinger. Den laver et kryds gennem penis glans med centrum i urinrøret.

Deep shaft piercing: en piercing tvær gennem penisskaftet lige under glans. Denne piercing kan laves stor, så det er et hul midt i på penis. Her fører man urinrøret på en af siderne af ringen/hullet.

Dydoe: en eller to piercinger i kanten af glans (penishovedet). De laves typisk som par i hver side af glans, oftest med stave, men de kan skiftes ud til ringe, når piercingen er helet efter ca. 3-4 måneder.

Foreskin piercing: en piercing for dem der ikke helt tør “Prins Albert”. Denne piercing laves gennem et stykke af forhuden i en af siderne.

Frenum: en piercing der sidder i strengen lige under penisglans.

Guiche: en lille ring der sidder lige under pungene eller i mellemkødet (mellem pung og anus). Piercingen laves over midten af den mørke streg i huden, de fleste af os har fra anus og hen over pungen.

Hafada og/eller Lorum,: en lille ring eller stav lige under penisskaftet, og der hvor huden bliver løs og bliver til pungen.

Prince Albert: nok den mest omdiskuteret intimpiercing til dato. Den findes i to varianter (undersiden af pikhovedet), er en ring eller halvring, der går gennem penisglans og urinrøret på undersiden af penishovedet ved penisstrengen.

Reverse Prince Albert (på oversiden af pikhovedet), er ligeledes en ring eller halvring gennem penisglans og urinrøret midt på oversiden af penisglans.

Pubic piercing: en stang der bliver sat ind ved roden af penisskaftet. I tider hvor vi mænd skal være glatte i de intime områder, er denne piercing let at se, og mange bruger den som en ekstra udsmykning i stedet for pubeshår.

Andre piercinger der bruges til at udsmykke kroppen og kan bruges som ekstra stimuli under sex kan være: Navlen, Brystvorten og Anal piercinger.

Det var et lille indblik i intimpiercingens verden. Husk altid, at kun DU ved hvad der er godt eller skidt for dig, så lad dig aldrig presse til at fået lavet en piercing. Har du bare den mindste tvivl så vent med at få den lavet, til du har tænkt det hele igennem.

Sex skal være sjovt, frækt og legende.

Steder hvor du kan undersøge mere om intimpiercing: http://bodyextremes.com http://www.hadbergs.dk/piercing/

Kender du ikke din hiv-status (og andre kønssygdomme), så kan du gratis blive tjekket over hele landet. Her er der nogle links til hvor du kan blive testet:

Rigtig god fornøjelse.


Bjorn Dotzauer

Comentários


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page