MÅ JEG SE DIN PRINS ALBERT?


Bjorn Dotzauer Prince Albert

Må jeg se din Prins Albert? Eller har jeg overhovedet noget valg!

Det har været populært i mange år at få en eller flere piercinger i ansigtet, i brystvorten eller i intimområdet. Moden skifter hele tiden, men vores fascination af piercinger ændres ikke meget over tid. Vi mennesker elsker at gøre vores kroppe smukke, og med en piercing kan vi udsmykke os med guld, sølv og jern stort set alle steder på kroppen. Jeg har selv haft piercinger forskellige steder på kroppen, og i modsætning til tatoveringer, som ikke bare lige kan tages af, hvis man bliver træt af den, så er en piercing – for en person som mig – den perfekte udsmykning af kroppen. Den kan tages ud, eller den kan få en ny sten i eller udskiftes til andet materiale. For mig har det at have piercinger været en måde at udsmykke min krop på. Jeg har ingen piercinger lige nu, men jeg tænder meget på de forskellige kropspiercinger, vi mænd kan have. Men alt med måde. Den rene nøgne hud vil nok for mig altid være det frækkeste på en mand, men et lille smykke skader jo ikke. Dette indlæg retter sig mod skønheden i at have en piercing og til alle jer, der enten har en eller i fremtiden får en piercing. Som sexolog får jeg ofte en del spørgsmål vedrørende intimpiercinger. Jeg vil ikke gå mere i dybden her omkring disse spørgsmål, men jeg vil kort beskrive, hvad en intimpiercing kan være, og hvor den kan sidde. Jeg er ikke ekspert i intimpiercinger, så dette indlæg er mere en oplysning om hvilke slags piercinger, der findes ,og hvad de evt. gør ved sexlivet. Har du kommentarer eller erfaringer med intimpiercinger så skriv gerne en kommentar til det her, så andre kan få glæde og viden ud af det.

Hvad betyder kropsudsmykning for sexlivet? Lige siden vi mennesker begyndte at pynte os med diverse ting og sager, har kropspiercinger været en del af udsmykningen. Vi ser stammefolk overalt på globen have piercinger det ene eller andet sted på kroppen. Ofte hos mændene er det penis og pungen, der har fået en ring eller pind stukket igennem huden. I vores del af verden er det ikke kun en udsmykning, men det er også en ekstra stimulans under sex at have en intimpiercing. Sidder den på skaftet af pikken eller på/omkring pikhovedet, så kan den under sex mærkes af den passive part som en ekstra lille dut, der kan give lidt mere nydelse. At have en intimpiercing kan give det piercede område en ekstra følsomhed, og det kan derved øge sexlysten og nydelsen. Du kan også lege med piercingerne, og er du hardcore, kan piercinger også bruges til, at du binder lodder eller snore i dem. Kun fantasien sætter grænser her.

Udsmykning til mænd Hvilken piercing skal man så vælge, hvis man går og overvejer en intim piercing? Først må jeg indskyde her, at ikke alle, der udfører intimpiercinger og piercinger i det hele taget, er lige professionelle. Det er derfor yderst vigtigt at undersøge, hvem der bedst til lige netop den piercing, du ønsker at få lavet. Desværre går det galt nogle gange. Der kan være tale om betændelse, allergi ved brug af forkert materiale (læs nikkel), skæve eller mislykkede piercinger. Her i Danmark findes der ingen lovgivning for hvor gammel du skal være for at få en piercing, er du under 18 år, er du umyndig og derfor er det en forældre eller værge der kan bestemme om du må få en piercing. Hovedregel er derfor ikke at være fuld eller påvirket af stoffer, når du skal have lavet en intimpiercing. Tag gerne en ven, kæresten eller en du stoler på med, når du skal have lavet din piercing. Det kan både være en god støtte eller, trøst når en piercing sættes i, men også en der kan se, om en piercing bliver lavet ordentligt. Få han/hende, der laver din piercing, til at markere med et tus-prik, hvor hullet (hullerne) skal laves og endelig husk,