top of page

MÅ JEG SE DIN RØV?

MÅ JEG SE DIN RØV? Eller har jeg overhovedet noget valg?

Lige siden en kassekammerart i 4 klasse kom til at sige til mig, da vi lå på stuegulvet og så tv, ”Du har da en stor stritrøv!”, har jeg været betaget af min egen numse, og ikke mindst andres. Som teenager brugte jeg ekstremt meget tid på at sammenlignede min med andres. Det at have en stritrøv, når man går i 4. klasse, tog jeg som et dårligt tegn, men jeg blev dog aldrig mobbet med det. Jeg prøvede at skjule min numse ved at gå i løssiddende skjorter og bukser. Om natten sov jeg på en atlasbog i håb om, at min røv i løbet af natten skulle blive mere flad.Det skete selvfølgelig ikke.

I dag er jeg stolt af min lille boblenumse, som jeg får mange skønne kommentarer for, når jeg viser den frem steder det er tilladt. Numser i det hele taget, er en fascinerende kropsdel. På den ene side sidder vi på den det meste af dagen og skænker den ikke en tanke, eller også skider vi med den samtidigt med, at vi tjekker diverse mænd ud på vores smartphones. Eller jeg gør i hvert fald! Her ser jeg den ene skønne balle efter den anden, og drømmer mig ind på vægge som en flue, mens de har sex med andre hotties med ligeså skønne baller. Tager jeg en gåtur ned at Strøget, så tilstår jeg med det samme, at jeg kigger på numser.Alles numser bliver tjekket ud, ældres, midaldrende, unge, om de er tykke eller tynde, sidder på sorte elle hvide mennesker, så bliver der kigget til den store guldmedalje.Jeg tilstår, at jeg holder blikket et par sekunder længere på en stram, rund og lidt strittende numse, når sådan en kommer forbi. For ligesom på Thorvalsensmuseum, så skal kunst værdsættes når den ses – også på gaden!

Numsens historie Jeg elsker at komme på Thorvalsensmuseums og bruge bunker af timer på at studere fortidens fascination af den mandelige krop, og især numsen. Op igennem tiderne, er numsen blevet beundret og i nogle kulturer, endda forgudet, hvilke jeg så sandelig godt kan forstå.En generalmajor hed for øvrigt Mathias Numsen og levede fra 1646-1731, men jeg tror ikke han blev mobbet med navnet!

Røvfascinationen; den perfekte bagdel Internettets lette tilgang til billeder, film og dates med mænd, er både godt og skidt.Vi kan nemt finde den perfekte krop her, og vi kan med lethed blive forført til at tro, at vi selv for alt i verden skal se ud på én bestemt måde.Men gør det noget, at vi ikke alle har en rund, fast og strittende numse, der er solbrun, glat og bare skriger på at blive taget på?Nej, det mener jeg ikke.Faktisk ELSKER jeg forskelligheden på mænds numser. En lettere behåret fast numse kan være fræk at lege med, ligeså vel, som en numse med en lille bums eller kraftig behåring kan være med til, at sex og samvær med manden bliver mere menneskelig, frem for pornograffiseret (hvis det er et ord!). Skal vi trimme numsen, og skal der være et helt glat hul i midten? For mig er det lidt underordnet. Jeg tager hele pakken. Hele manden er vigtig for mig. Så om han er trimmet, glat eller behåret, er smag og behag. Personligt glatbarber jeg mit numsehul og tager lige de værste hår af ballerne. Det gør jeg i en ugentlig rutine hver anden dag samtidigt med jeg også lige tager hårene på bollerne. Nemt og ligetil med en skraber. Jeg kan bare bedst lide dette look på mig, men indrømmer da gerne, at jeg fra tid til anden elsker at lege ur-mand og lader det hele gro vildt.

Ser vi videre på numsen og går helt tæt på, så er området omkring numsehullet jo et skønt, følsomt og pirrende sted at lege, enten med fingrene eller tungen.Jeg må dog lige hurtigt sige, at et rent numsehul altid er et hit. Der er mange bakterier i dette område, og har man en følsom mave/tarmflora, så kan man opleve lettere diarré hvis man får rester af afføring i munden. Men er numsen ren, så er leg i dette område bestemt en dejlig forkælelse vi mænd kan give hinanden.

Røvirriterende – når røven gør ondt! En myte går på, at hvis man har influenza, så er et stykke hvidløg lige op i endetarmen vejen frem. Det er kun en myte, og de læger jeg har talt med kan ikke bekræfte at det vil hjælpe med denne metode. Hvidløg er dog en utrolig sund spise, og kan være med til at dræbe bakterier, så ingen grund til ikke at indtage det – bare fra den ”rigtige” ende. Hvidløg skal bare ikke indtages i store mængder, hvis du skal i byen og score, for lugten af hvidløg forstærkes når man sveder. Jeg vil gerne have skrevet lidt mere om hæmorider, infektioner, svamp og andre ubehageligheder der kan forekomme omkring numsehullet, men jeg er ikke læge, så her skal jeg ikke gøre mig klog. En ting jeg dog kan nævne, er hvis du oplever rødme, irritation i eller omkring numsehullet, eller anden for form ubehag, så kontakt altid din læge.

Numsesex Når jeg nu skriver om numsen, kan jeg jo ikke komme uden om alle de skønne ting vi kan gøre ved denne del af kroppen. At kilde hinanden på mellemkødet (området lige bag nosserne og ned til numsehullet) er bare en skøn følelse. Jeg bruger både fingre og tungen når jeg skal vække en fyrs lyst.Et frækt numsehul, der bare skriger efter at blive slikket, er for mig et numsehul der er rent og glat. Jeg kan ligge der i lang tid og forkæle fyren, jeg er sammen med, med fingre og tunge. Det er ikke kun ballerne, mellemkødet og selve numsehullet der er erogent og skal forkæles. Også indenfor i starten af endetarmen findes der især ét sted der bør forkæles og tildeles en særlig opmærksomhed.

Prostata. Prostata er mandens orgasme-diamant, og jeg elsker når en fyr enten leger med min prostata med et par fingre eller forsigtigt fører pikken ind og elsker stille og roligt med mig. Jeg kan komme på et split sekund af det. For jer, der lidt i tvivl om hvor prostata sidder og hvordan den kan nås, så er det et par centimeter oppe i endetarmen. Du kan jo lige ligge dig på ryggen, tag lidt glidecreme på to fingre (pege-og langefinger) og føre dem forsigtigt op. Du skal ca. 4-5 cm op (hos nogen kan det være lidt længere oppe) og lave en ”kom her hen” bevægelse med fingrene op mod pungen, så burde du ramme punktet. Lykkes det ikke i første forsøg, så udforsk området igen og igen indenfor ”muren”, som jeg ynder at kalde det indenfor ringmusklen. Har du analsex, så opfordrer jeg altid til sikker sex, da slimhinden er meget følsom og let kan få rifter, og derved er risikoen for at få en kønssygdom stor.

Rigtig god fornøjelse.

Fakta om numsen Herunder kommer lige et par hurtige fakta om vores kære numser.

* Ved analsex er det altid vigtig at tage sig god tid, og varme hinanden rigtig godt op. Så føles det mere behageligt når penis eller fingre kommer op. At være afslappet og føle sig ophidset hjælper med til at skabe en god oplevelse ved analsex.

* Anal kommer af det latinske ord anus der betyder endetarmsåbning.

* Ballerne og hele området nederst på ryggen (lænden) kan være yderst erogent.

* Mange skyller tarmen før analsex for at føle sig ren, men det kan gøre tarmen tør og skrøbelig og fjerner de nødvendige bakterier vi har brug for i tarmen hvis du gør det for tit. De første 7-8 cm af tarmen er som regel tom for afføring, men man skal selvfølgelig være forberedt på, at der kan forekomme lidt afføring.

* Squats og løb er noget af det bedste du kan gøre for at få en fast stram numse.

* Sund mad giver fast afføring så det er lettere at holde sin tarm ”ren” i de første cm oppe – derved behøver du ikke at skylle tarmen inden analsex.

Seneste blogindlæg

Se alle

Spiritualitet og Homoseksualitet

En Dybdegående Undersøgelse Introduktion: I en verden præget af individualitet, er forholdet mellem spiritualitet og homoseksualitet et emne, der kræver lidt nærmere og en dybdegående refleksion og fo

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page