top of page

MÅ JEG SMAGE DIN SÆD?

Efter at have beskrevet det fascinerende ved pikken, er det nærliggende at se på hvad der kommer ud af den. Mange af os går sikkert rundt, uvidende og måske endda ligeglade med, hvordan vores sæd smager. At sæden, og det der kommer ud af penis, er ren belønning efter en god spiller eller en god gang sex. Men der er mere i denne slim lignende og hvide masse end bare en udløsning. Der er liv i klatten! Der er smag i klatten, og ikke mindst, så er der et ocean af gode grunde til at optimere og kende til sin egen sperm, så den kan give liv, og et godt krydderi til en god gang sex.

Er din sæd sur eller sød? Hvem har ikke prøvet at få en god gang sæd i munden, og så tænke: ”Hvorfor gjorde jeg lige det? Det smager jo af sur asparges!”. Det som sæden smager af afhænger af den kost vi spiser. Alkohol, cigaretter, junk food og kaffe, er fyldt med konserveringsmidler og kemikalier, der forurener og er med til at give sæden en sur og bitter smag, som man bare har lyst til at spytte hurtigt ud igen. Hvorimod vand, og gerne rigeligt at det, afgifter kroppen – og derved også sæden, så den nærmest ikke smager af noget. En god idé for nybegyndere, der ikke har smagt sæd før, er at få din partner til at drikke masser af vand i byen i stedet for øl, især hvis du har tænkt dig at tømme ham med et blowjob senere når I kommer hjem.

I det hele taget er en sund og grøn kost med til at fjerne bitterheden fra sæden og gøre den til en udsøgt delikatesse; spis derfor masser af kiwi, ananas, melon, æbler, druer, mango og stort set alle former for grønsager. Sukkeren i frugt og grønt, er med til at give en god sød smag til din hvide ”creme fraiche”. Du skal bare ikke blive alt for grøn, i det du spiser, for hele kålfamilien (hvid, rød, – og grønkål og broccoli), samt asparges, giver sæden en sur og bitter smag. Løg og hvidløg har et højt indhold af sulfur, så det får virkelig din sæd til at smage grimt!!! Hvis du er kødspiser, så er kylling og kalkun bedre end rødt kød. Men prøv dig frem og se hvad din partner bedst kan lide J Det tager mellem 12 og 24 timer før kroppen har optaget næringen af det du har spist og du derefter kan smage det i din sæd. Så det er relativt hurtigt at ændre smagen på den. Hvis din sæd smag ikke bliver bedre af en kost ændring, og stadig er sur og bitter, kan det tyde på en infektion og du bør da kontakte din læge.

Hvor vil du ha’ klatten? Skal man sluge, have den over maven eller langt oppe i numsen? Valgene er mange, når det kommer til hvor man lige har lyst til at få de hvide dråbe. Mange kan godt lide at se sæden sprøjte ud over maven, både på sig selv, men også på partneren. Ansigtet er en anden favorit, men pas på med at få det i øjnene, det kan svige og give meget røde øjne. Bedst er det at lade strålen ramme kinden og halsen. Hvis man er en af dem der godt kan lide at smage på sæden og efterfølgende sluge den, er det en god idé lige at spørge sin partner om han har nogle kønssygdomme, for uanset hvor sur og bitter eller hvor sund sæden er, så er det heri de fleste sexsygdomme holder til. Er du i tvivl, eller tør du ikke at spørge din partner, så nøjes med at få klatten ud over kinden eller maven.

Ved udløsning i numsen, gælder det om at være forsigtig. Det er frækt, men kan være en kedelig oplevelse, hvis klatten indeholder andet end blot den skønne rene sædcelle, men også har f.eks; bakterier, vira eller svampe med sig.

Den livgivende sperm Sæd er meget mere end bare en hvid glasur på et lystigt sexliv. Sæd kan også være med til at give liv. I en god normal portion sæd er der ca. 20 millioner sædceller (svarende til en spiseskefuld – nogen har mere andre har mindre), og ud fra disse kan man måle mandens frugtbarhed. Uanset hvor stor volumen er, så indeholder en udløsning i gennemsnit det samme antal sædceller. I volumen kan der derfor også være prostatavæske, urin og andre væsker der ikke er sæd, vi tror ofte at det er bedst at sperme meget, men en lille klat kan indeholde mere sæd end en stor ladning, der får hele kroppen plasket til. Vi bøsser har nok en tendens til at være ligeglade med vores sædkvalitet. Vi bærer mobilen i lommen i stramme jeans, der ikke er sundt for vores testikler. Hvis du er en af dem, der med tiden ønsker at blive en vaskeægte regnbue forældre, så undgå lange ture i saunaen, stramme bukser og solarium.

Har du lav sædkvalitet, kan du øge produktionen igen, ved at spise at det jeg beskrev ovenfor, drikke rigeligt med vand, gerne 8 glas om dagen, så kroppen har en masse væske den kan komme af med, stop med at ryge, find det løse tøj frem og vigtigst af alt; motioner og sov uden underbukser! Vil du imponere med en ordentlig klat ud over maven næste gang du har sex, så onaner et par dage UDEN AT FÅ UDLØSNING, derved når du så endelig få udløsning på anden eller tredje dagen, så kommer der en stor tyk hvid klat og måske endda i mange sprøjt ud over din sexpartner.

Fakta om sæden Her til sidst vil jeg lige give dig 6 fakta om sæden.

1: Sæd består af kun 1% sædceller, resten er forskellige proteiner, vitaminer, suger arter, salt, kolesterol og vand. Alle disse ingredienser hjælper sæden på vej frem mod målet. 2: Sæd har en PH værdi på 7 hvilket gør den neutral, men de fleste synes at sæd smager lidt syreligt, bittert og salt. 3: De fleste asiatiske mænd har brugt ginseng i flere år for at forbedre deres maskulinitet. Mange forskere har også fundet ud af, at ginseng kan bidrage til at forbedre seksuel ydelse og styrke sexlysten. Desuden er den også blevet anvendt til at forbedre erektioner effektivt. 4: 90% af de sædceller der kommer ud ved en udløsning er deforme – så unormal er normalt, når vi taler om sperm. 5: Mænds testikler er som et køleskab; de holder en temperatur på 13 grader under den normale kropstemperatur. 6: Det tager testiklerne ca. 2 måneder at lave en sædcelle.

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page