top of page

Mangel på beskyttelse og prinsesser

BOGUDGIVELSE En fortælling om den stigende udbredelse af afhængighed, chemsex og ensomhed.


Mangel på beskyttele og prinsesser - udkommer 24. november 2023.
Mangel på beskyttele og prinsesser - udkommer 24. nov. 2023.

I dag lancere jeg den tankevækkende bog "Mangel på beskyttelse og prinsesser", der kaster lys over en bekymrende udvikling inden for det danske LGBT-miljø. Jeg deler min indsigt i en subkultur, hvor brugen af kemiske stoffer under sex, også kendt som chemsex, har fået en udbredelse, der nu truer med at udhule det trygge rum, som LGBT-miljøet traditionelt har repræsenteret.

Trenden, der tidligere havde rødder i Berlin, London og San Francisco, har nu forplantet sig hurtigt herhjemme.

Jeg startede min opdagelsesrejse ved at efterlyse personlige beretninger, hvilket resulterede i chokerende fortællinger om chemsex i alle aldersgrupper inden for LGBT-miljøet. Bogen beskriver, hvordan chemsex praktiseres ved almindelige sextræf og private arrangementer som gangbangs, ofte tilskyndet af sociale medier som Grindr.

Jeg forsøger at kaste lys over den stigende brug af farlige stoffer som crystal meth, ketamin, og MDMA, samt de risici, der er forbundet med slamming, en praksis med at injicere stoffer i fællesskab.


Med denne bog håber jeg, at kunne opfordre til en bredere diskussion om brug af stoffer i nattelivet, og sammen med sex. Det er et samfundsproblem, vi alle har et ansvar overfor. For at beskytte vores unge, for at beskytte os selv. Jeg håber, at bogen kan bidrage til at oplyse og hjælpe dem, der er fanget i et misbrug, samt dem, der utilsigtet eksperimenterer med stoffer.

"Mangel på beskyttelse og prinsesser" er ikke kun en advarselsbog om de farer, der er forbundet med chemsex, men også et kald til handling for at skabe et trygt og oplyst miljø inden for LGBT-miljøet. Det er også en kærlighedsfortælling om at livet kan ændres til bedre trods svre tider. Bogen er tilgængelig fra i dag og håber at inspirere til en nødvendig samtale om, hvordan vi bedst beskytter vores unge mennesker mod farlige stofmisbrug.


"Mangel på beskyttelse og prinsesser" kan allerede nu købes hos SAXO og er snart i boghandlen.

https://www.saxo.com/dk/mangel-paa-beskyttelse-og-prinsesser_bog_9788771966213 I aften 24/11-23 vil der være åben bogreception kl. 18:00Faksegade 10, København Ø. Hvor Bjorn Dotzauer vil fortælle om bogen og du kan købe et signeret eksemplar.


Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page