top of page

SEX MED MERE


Jeg har over de sidste to uger på Instagram lagt 2 billedserier delt op i små bidder op. Her gav jeg nogle stik ord til, hvordan man kan få sit sexliv til at blomstre og hvordan netdating kan påvirke ens selvopfattelse. Jeg har fået rigtig mange kommentarer på det, og folk har spurgt mig, hvad jeg egentlig har gang i, og det kan jeg nu røbe for jer.

Sex er som et puslespil Som sexolog, ved jeg, at livet og ikke mindst sexlivet, er en sammensat størrelse. Et puslespil af små brikker, der alle skal passe sammen for at vi trives med os selv og i den seksualitet vi er blevet givet.

Det handler også om, om vi kan nyde at have sex, både med os selv, men så sandelig også, om vi kan have god inderligt sex med vores eventuelle sexpartner. Hvert billede havde en kort overskrift og et par stikord under. Jeg ville ikke på Instagram uddybe hvad jeg tænkte herom, men det vil jeg fortælle jer nu.

Over de næste uger vil jeg dele de 2 billedserier op i mindre dele (blogindlæg), og fortælle jer hvad jeg tænker over de stikord jeg har givet jer. Hvis I ikke kan huske stikordene, så er I velkomne til at besøge min Instagramprofil @bjorndotzauer og kigge på billederne.

Har I kommentarer, er I meget velkomne til også at dele dem med mig og alle dem der læser med, skriv kommentar til de blogindlæg jeg poster her henover vinteren.

Første del af denne blogserie kan du allerede læse i min næste opdatering her på hjemmesiden, som kommer snart.

Tak fordi du vil følge med og gøre sex lidt sjovere.

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page