top of page

SEX UDEN FILTER – part 1


Man siger, at en god årgangsvin, er en vin der har lagret nogle år, hvor druen har haft de helt rigtige betingelser under modningen. Sådan er det også med god sex. God sex er noget der tager tid, som kun bliver bedre jo mere man øver sig på det og leger sig frem.

Jeg ved, hvad jeg taler om! Siden jeg var en helt lille, har jeg eksperimenteret med min krop, fantasier, lege og sex med stort set alle jeg kom i nærheden af.

Ja, jeg har været afhængig af sex. Afhængig af at opleve mere af dette helt igennem fantastiske univers. Men afhængighed kan også tage over og blive et problem – Det kommer jeg ind på senere.

Sex, er og bliver vore alles livsgrundlag. Vi bliver alle født, fordi vores forældre har haft sex. Sex er mere en blot de tre bogstaver. S.E.X.

Det er følelser, fantasier, oplevelser og hvordan vi udforsker os selv som børn, teenager og voksne, der får os til at glædes over eller væmmes ved sex. Det er at give sig tid til at lære sin egen krop at kende og nyde sin egen berøring. At give sig tid til at lære vores partners krop og lyst at kende.

Jeg vil her give lidt fif og gode råd til, hvordan du kan forbedre dit sexliv, alene og sammen med din sexpartner.

Step 1: Waiting (You have all the time you need. Be patience) At vente og give sig tid til at nyde er nok en af de allervigtigste elementer i opskriften på et godt sexliv. At have tålmodighed til at udforske sig selv og sin partner er en dyd. Jo mere tid du bruger på forspillet og legen i sexakten, des vildere kan du komme til at opleve din orgasme og udløsning.

Mange mænd har tendens til at tro, at sex handler om at få pikken stiv og så bare ind i hullet med den. At pumpe igennem et par minutter (hvis der går så længe) og så sprøjte spermen ud og, ja, så er det overstået. De falder måske omkuld på sengen, hvor imens partneren så kan ligge og føle sig tom og en smule misbrugt – og tage en spiller alene.

At vente på den rigtige sexpartner, livspartner og soul-mate, er i vores del af verden ikke længere så attraktivt. Vi skal ud og dyrke en masse sex. Hurtige aftaler – lige på, og uden følelser. Det gælder mere om kvantitet end kvalitet, og det synes jeg er en kæmpe skam. Af erfaring ved jeg, at sex kan blive dårligere og mekanisk og endda til en ligegyldig oplevelse, man helst vil glemme, når man ikke giver sig tid til at være tilstede, når man har sex.

Mit råd er derfor; VENT. Giv dig god tid. Du har al den tid i verden, du ønsker til at udforske sexlivet, så lad være med at sjuske dig igennem det.

En god øvelse du kan lege lidt med, når du er alene, er Start-Stop øvelsen. Start-Stop øvelsen går ud på, at når du onanere, stopper du lige inden, du er ved at få udløsning. Når følelsen af at udløsningen ikke længere er i kroppen, men pikken stadig er stiv, så genoptages onanien, indtil du igen er ved at komme. Sådan kan du fortsætte 5-10 gange, inden du lader udløsningen komme. Skulle du komme inden, så skal du ”ikke græde over spildt mælk”, som min tidligere lærer så fint udtrykte det. Så prøver du bare igen næste gang.

Step 2: No fear (Believe in yourself and don’t let people tell you what to do or what not to do. Fear nothing) Kast dig ud i sexlivet uden frygt men med masser af respekt og kærlighed. Udforsk og leg men brug fornuften, så du ikke misbruger dine egne grænser – og din sexpartners. Vær ikke bange for at udforske din seksualitet.

Begreber som homoseksualitet og biseksualitet behøver du ikke bruge tid på, mens du udforsker dine seksuelle grænser og behov. Det er bokse og kasser, den brede befolkning har skabt. Det er resultatet af frygt for at udleve sig selv, som vi alle bør sætte os ud over. Jo vist er homoseksualitet m. m. en kendsgerning, jeg selvfølgelig ikke vil modbevise. Jeg er selv 80 % homoseksuel! (åh åh nu får jeg bøsseaktivister på nakken! – må forklare mig senere!). Men hvorfor skal vi alle ned i bokse og kasser? Hvorfor kan vi ikke bare nyde og være til?

Når jeg siger, at du skal kaste dig ud i sexlivet uden frygt, så mener jeg, at du skal fokuserer på, hvad DU synes er dejligt og frækt. Uanset alder, køn, religion og kulturelle baggrund, så er vi alle født lige, og vi er alle lige nysgerrige. Hvad din partner synes er dejligt, og hvad I sammen kan opnå, når I har sex sammen, det ved I kun, hvis I prøver jer frem. Ingen frygt er når du slipper hæmningerne og nyder sex, når sex er allermest fantastisk, og det bliver en nærmest spirituel og religiøs oplevelse.

Mit råd her er, at du ingen frygt skal havde for, hvad andre tænker. Bare udforsk sexlivet. Dit sexliv.

En god øvelse her kan være at sige JA, når din partner fortæller om en fantasi. At stole på, at din partner vil det bedste for dig, for jer og for det sex i sammen har. Dette skal selvfølgelig ikke overskride dine grænser alt for meget men prøv at være åben, så kan det kun blive sjovt. Husk at du altid har retten til at sige fra, hvis du føler dig alt for udfordret.


Skærmbillede 2015-01-14 kl. 15.49.35

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page