top of page

SEX UDEN FILTER – part 2


Sex er som musik Tonerne af en sang, vi forbinder med noget dejligt, kan ud af det blå, få os til at komme tilbage i tid. Tilbage til den oplevelse – vi havde. Musikken kan få os til at tænke på en person, vi har datet, elsket og haft sex med. Musik kan bevæge og få følelser frem i os. Musik kan få os til at slappe af, og et godt beat kan få os til at feste vildt.

Ligesom musik, kan sex hjælpe os af med spændinger og frustrationer. Det kan frigive ”glædes” hormonet endorfin, der får hjertet til at banke af fryd og glæde – og underlivet til at pumpe.

Jeg bruger tit min fantasi, når jeg har sex – både alene og sammen med min partner. For igennem fantasien kan nydelsen forstærkes. Selvom sex er et ord, vi alle kender, og de fleste af os har ofte, så synes jeg godt, at vi kan ophøje sex, og tilbede ordet meget mere, end vi gør. Vi skal ikke være bange for ordet SEX. Vi skal ikke være bange for at sige det højt. Lad os lege og værdsætte; SEX.

Step 3: Right or wrong (There’s no such thing as right or wrong. Only you knows what is best for you) Rigtig eller forkert; vi har kun vores eget hjerte og fornuft til at fortælle os, hvad der er rigtigt eller forkert netop for os. Desværre har vi alle en tendens til at pege fingre og bedømme andre i stedet for at kigge indad. Der findes ikke noget som er rigtigt eller forkert, og slet ikke når vi taler om sex. Her gælder det ene og alene om, at nyde, at udforske og være tro mod sig selv – og ikke overtræde egne grænser.

At skabe glæde og en inderlig nydelse med sin partner, vi deler vores sexliv med, er langt større end tanken om, det er rigtig eller forkert. Selvfølgelig er der sexfantasier og feticher, vi mennesker ikke skal udleve. Vi skal jo ikke gøre skade på hinanden eller andre levende væsner. Men fantasier er heldigvis stadig vores eget lille frirum i en stor verden af ’rigtigt eller forkert’- kasser.

Dét det hele handler om er, at vi glemmer, hvad andre forventer af os og herefter er tilstede i vores eget liv. At være til stede, når vi har sex, kan skabe rammer for sjove oplevelser. Ikke alle tænder på det samme. Det, der føles rigtigt for dig, er helt uhørt for andre og omvendt.

Mit råd er, at du ikke skal tænke så meget på, om det er rigtigt eller forkert. Du skal bare nyde og være tilstede. Føles det rigtigt for dig og din partner så dyrk det. Udforsk dig selv og din partner.

En god øvelse kan være, at du lader dig hengive til nydelsen og slippe tankens insisterende kraft. At du bevæger dig fra hovedet og ned i følelserne og kroppen. Mærk hele tiden efter hvordan det føles på den måde, du rører dig selv, eller den måde du har sex med din partner. Føles det ikke godt, så er det nok fordi det ikke er den rigtige måde, I har sex på. Prøv jer frem.

Step 4: Do it (Don’t wait for permission from others. Do your shit now. Nobody does it better then you) Gør det. Udlev det. Sex handler om at gøre det, tænke det og nyde det. Du behøver ingen tilladelse, i fantasien er ALT tilladt. Du er en fri person, med retten til at bruge din egen krop, som du har lyst til. Du behøver ikke nogen til at tilfredsstille dig. Du kan tilfredsstille dig selv. Gennem onani lære vi meget omkring vores egen krop. Hvordan det føles, når vi røre ved vores krop, kan vi hurtigt finde ud af ved at glide fingrene hen over vores bryst, mave, kønsdele eller i nakken. De erogene områder er overalt på kroppen, men de kan variere alt efter, hvilket humør vi er i.

Hvem har ikke prøvet, at få et klask på ballerne engang og syntes at det var himmelsk, og en anden gang har samme slags slag fået det til at føles som en irriterende handling, man helst havde været foruden.

Vores måde vi vil berøres på ændres hele tiden. Fra blid til hård – det kan også afhænge af, hvem vi har sex med, eller om vi sidder og onanerer. Onani er her du kan være helt fri. Her kan du selv bestemme hvor hårdt eller hvor blidt det skal være. Du kan selv bestemme, om der skal bruges legetøj eller andre genstande – eller mad! Du kan også selv bestemme, hvor du vil onaner – skal det være hjemme, på stranden, i skoven bag naboens garage (her skal du nok passe på du ikke bliver opdaget – medmindre det selvfølgelig er en del af fantasien). Onani giver os en fornemmelse af vores egen krop. Så kom bare i gang.

Et godt råd er, at ALT er tilladt, bare det ikke omfatter børn og dyr, og at du ikke overskriver andres blufærdighedsgrænse. Gennem onani kan du udleve dine fantasier og sammen med din sexpartner, kan du opleve hvordan en anden person kan lide at blive berørt ved at se på hinanden, mens I onaner.

En god øvelse her er at onanere og røre ved dig selv på nye måder. Prøv noget nyt legetøj. Onaner med din partner og se, hvordan han eller hun kan lide at røre ved sig selv.

Rigtig god fornøjelse.


Skærmbillede 2015-01-14 kl. 15.49.35

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page