SEX UDEN FILTER – part 2


Bjorn Dotzauer

Ligesom musik, kan sex hjælpe os af med spændinger og frustrationer. Det kan frigive ”glædes” hormonet endorfin, der får hjertet til at banke af fryd og glæde – og underlivet til at pumpe.

Jeg bruger tit min fantasi, når jeg har sex – både alene og sammen med min partner. For igennem fantasien kan nydelsen forstærkes. Selvom sex er et ord, vi alle kender, og de fleste af os har ofte, så synes jeg godt, at vi kan ophøje sex, og tilbede ordet meget mere, end vi gør. Vi skal ikke være bange for ordet SEX. Vi skal ikke være bange for at sige det højt. Lad os lege og værdsætte; SEX.

Step 3: Right or wrong (There’s no such thing as right or wrong. Only you knows what is best for you) Rigtig eller forkert; vi har kun vores eget hjerte og fornuft til at fortælle os, hvad der er rigtigt eller forkert netop for os. Desværre har vi alle en tendens til at pege fingre og bedømme andre i stedet for at kigge indad. Der findes ikke noget som er rigtigt eller forkert, og slet ikke når vi taler om sex. Her gælder det ene og alene om, at nyde, at udforske og være tro mod sig selv – og ikke overtræde egne grænser.

At skabe glæde og en inderlig nydelse med sin partner, vi deler vores sexliv med, er langt større end tanken om, det er rigtig eller forkert. Selvfølgelig er der sexfantasier og feticher, vi mennesker ikke skal udleve. Vi skal jo ikke gøre skade på hinanden eller andre levende væsner. Men fantasier er heldigvis stadig vores eget lille frirum i en stor verden af ’rigtigt eller forkert’- kasser.

Dét det hele handler om er, at vi glemmer, hvad andre forventer af os og herefter er tilstede i vores eget liv. At være til stede, når vi har sex, kan skabe rammer for sjove oplevelser. Ikke alle tænder på det samme. Det, der føles rigtigt for dig, er helt uhørt for andre og omvendt.

Mit råd er, at du ikke skal tænke så meget på, om det er rigtigt eller forkert. Du skal bare nyde og være tilstede. Føles det rigtigt for dig og din partner så dyrk det. Udforsk dig selv og din partner.

En god øvelse kan være, at du lader dig hengive til nydelsen og slippe tankens insisterende kraft. At du bevæger dig fra hovedet og ned i følelserne og kroppen. Mærk hele tiden efter hvordan det føles på den måde, du rører dig selv, eller den måde du har sex med din partner. Føles det ikke godt, så er det nok fordi det ikke er den rigtige måde, I har sex på. Prøv jer frem.

Step 4: Do it (Don’t wait for permission from others. Do your shit now. Nobody does it better then you) Gør det. Udlev det. Sex handler om at gøre det, tænke det og nyde det. Du behøver ingen tilladelse, i fantasien er ALT tilladt. Du er en fri person, med retten til at bruge din egen krop, som du har lyst til. Du behøver ikke nogen til at tilfredsstille dig. Du kan tilfredsstille dig selv. Gennem