top of page

SEX UDEN FILTER – part 3


Et puslespil af følelser

Et godt sexliv består af mange små brikker, der skal passe sammen. Ligesom brikkerne i et puslespil, så er vores kærligheds- og sexliv også sammensat af en masse brikker, der skal passe sammen, førend et forhold kan blive rigtig godt.

Følelser, og hvordan vi har det i og med vores egen krop, har mere betydning, end vi går og tror, i vores samspil med andre mennesker.

Da jeg var teenager, var jeg usikker, og min selvtillid kunne være på spidsen af en tegnestift. Men jeg lærte, at ved at forholde mig til mine følelser og være tro mod mig selv, så kunne jeg udholde andres hårde ord mod mig. Jeg lærte mig selv, at det var/er okay at føle – også selvom jeg er en mand.

I Danmark er statikken desværre ikke god for drenge, der går og tumler med at være anderledes, såsom at forholde sig til deres seksualitet. Selvmordsforsøg og selvmord er desværre en kendsgerning, og jeg ved, hvad jeg taler om, for jeg har været blandt denne statik, da jeg var teenager. Jeg savnede en voksen, der kunne fortælle mig, at mine følelser var rigtige nok, og at jeg ikke skulle være bange for dem. Men det måtte jeg desværre lære mig selv – på den hårde måde.

Step 5: Feel it (Listen to your intuition. It will guide you through any storm on your way) At føle og vise følelser forbinder vi ofte med en kvinde-ting, men vi mænd har også følelser. Ofte har vi de samme følelser, som kvinder også oplever. Men mange mænd er yderst gode til at skjule, hvad de føler.

Vi bliver, fra vi er helt små, opdraget til, at drenge ikke græder og viser deres følelser. Mange drenge føler derfor skyld over deres følelser. Drenge – og isærdeleshed de homoseksuelle – oplever, at de ikke kan få lov til at komme ud med deres følelser. Desværre ender disse indesluttet følelser i nogle tilfælde med selvmord.

Nogle drenge/mænd føler stærkere end andre, og deres psyke varierer heldigvis også fra mand til mand. Vi mænd skal ikke underkaste os et kvinde-følende samfund, hvor vi ikke må vise følelser. ALLE MÆND har behov for at vise deres følelser. Jeg er sikker på, at mange krige kunne undgås, hvis verdens ledere forholdt sig med deres indre følelser og gav sig selv lov til at have lidt empati og medmenneskelighed.

Følelser er og bliver det, vi mennesker har, som gør os til unikke individer. H.C. Andersen sagde; ”At rejse er at leve”. Jeg vil omskrive den til; ”At føle er at leve”.

Mit gode råd her, er at være tro mod dine følelser. At undertrykke dine følelser kan skade mere, end du måske er klar over.

En god øvelse er, at du sætter dig alene i et værelse med lys og luft, på en stol og luk øjnene. Lav en bodyscanning af hele din krop. Start med at tage et par dybe vejrtrækninger. Mærk sædet under dig. Giv dig god tid til herefter at mærke og fornemme hver en lille/stor kropsdel og område på din krop. Har du ikke tid til denne øvelse på grund af arbejde. Så er du FOR STRESSET, og SÅ SKAL DU GIVE DIG TID TIL at sætte dig ned. Har du kun 10 minutter så tag 20 minutter! Jo mindre tid du har til denne øvelse, des længere skal du lave den. Du vil blive overrasket over den effekt, det vil give på din mentale tilstand og dine følelser.

Step 6: Shake it (If at first you don’t succeed then use your left hand. There are always a way to get an erection) Shake it og milk it, nogle af mine ynglings udtryk, når det kommer til onani. Pikken er mandens allerbedste ven. Lige fra vi er helt små, elsker vi at gå og hive i vores tissemand. Desværre er de fleste forældre så angste for børns seksualitet, at de nærmest forbyder deres små drenge at pille ved tisse-trolden. Vi skal ikke være bange for børns seksualitet, og det, at de små drenge piller ved deres tissemænd, er en sund og yderst naturlig del af hele deres grundlæggende opfattelse af seksualitet og af deres egen krop.

Mange mænd har et helt forkert syn på deres pik. De er kede af størrelsen, formen, eller hvordan den skyder spermen ud. Men jeg mener, at det er helt uden grund. Vi mænd er udstyret med GUDS gave til menneskeheden; Pikken. Vi skal beundre, værdsætte og nyde det denne legemsdel kan give os.

Størrelsen er ofte til debat i medierne og på de socialemedier. Men her synes jeg ærligt talt, at det er på et niveau så langt ude. En lille pik kan give ligeså meget nydelse, som en stor pik kan – eller være lige så frastødende og uinteressant. Det handler mest om, hvordan vi mænd bruger vores mest omtalte centimeter – ikke hvor mange af dem vi har.

Et godt råd her, er at vi alle er forskellige. Du skal ikke sammenligne din pik med andres, for du ved jo ikke, om de sammenligner deres pik med din. Elsk din pik som den er.

En god øvelse kan være, at studier din pik og nosser. Send den kærlige tanker og nyde det, den kan give dig. Udforsk den. Hvordan er huden på skaftet, forhuden (hvis du har den), nosserne – hvordan trækker de sig op, og hvordan hænger de. Send det hele gode tanker. Sig til dig selv; at den er præcis, som den skal være.

I denne øvelse kan du også finde ud af, om du har forhudsforsnævring, små knuder på testiklerne, om din pik er krum, eller andet du måske ville have overset. Udforsk din pik og nosser som var det dit ansigt. Ser du noget, der ikke virker sundt eller naturligt, så gå til læge med det eller kontakt mig.Comentários


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page