SEX UDEN FILTER – part 4


I vores del af verden er det almindeligt, at vi ikke viser vores følelser alt for meget. Vi skal beherske os og lige indikere for vores nærmeste, at det de gør enten er godt eller skidt. Kommer vi en sjælden gang til at vise for ’meget’ følelse, så bliver vi nærmeste betragtet som uligevægtige og ekstremt følsomme.

Jeg har selv prøvet at beherske mig, men jeg må sande, at uanset i hvilken situation jeg er i, så føler jeg mig ikke nær så nærværende, som når jeg giver los. Nu ELSKER jeg at bruge hele følelsesregistret – og de orgasmer jeg oplever nu er helt enorme. Det kan kun anbefales.

Step 7: Play (Always be playfull and try new things. Every game starts by warmning up) Leg når du har sex. Grin og nyd hvordan det føles at give dig hen. Gør dig fri. Når du prøver nye ting, så oplever du også at nydelsen kan være anderledes og endda stærkere, end når du gør det, du plejer at lave, når du har sex. Tantra er en god måde, at udforske og lære mere om din egen seksualitet på. Jeg bruger ofte tantra, når jeg vil udforske mig selv og/eller min partner. Tantra kan føles nyt hver gang, du prøver det. Men det kræver, at du har god tid og slår tankerne fra. Mange tror, at tantra kun er for heteroseksuelle og folk med kontakt til det åndelige. Her må jeg sige, at de kan ikke tage mere fejl. Tantra er for ALLE. Også homoseksuelle (både mænd og kvinder). Når to mænd dyrker tantra, så gælder samme regler, som hvis det var en mand og kvinder. De skal nyde hinanden og give sig tid til at udforske og stimulere hinanden. Gennem tantra, kan to mænd sammen nå en helt unik og intens følelse af samhørighed. Gennem tantra har du ikke kun sex med kønsdelene men med hele kroppen.

Jeg ved godt, at det kan lyde lidt meget hokus pokus – det der tantra, men så kald det lang-tids-sex, hvis det fungere bedre for dig. Det hele handler om, at du gennem sex nyder din egen og din partners krop. Smager på ham/hende, dufter og kæler, så kan det kun blive en god oplevelse, uanset hvad I gør. Er du single så fortvivl ikke. Du kan nemt udforske dig selv uden at have en anden med i sengen. Brug en fjer, en isterning, en blød tynd genstand eller bare dine fingrespids til at kæle for hele din krop. Mærk de små gips det kan give dig, når du fører finger eller fjer hen over kroppen. Mærk hvor det føles ekstra rart.

Mit gode råd er her at LEGE med din partner og med dig selv. Giv dig til at udforske, lege og nyde hvad din krop mærker, når du eller en anden rører ved den på forskellige måder. Brug gerne en fjer eller isterning som stimuli på kroppen.

En god øvelse kan være, at prøve tantra hvis du ikke allerede praktisere det. Er du i forhold eller har en god elsker, så start med at tage et langt varmt bad sammen. Hjælp hinanden med at blive rene over det hele og i røven. Sex starter allerede inden I tænder for vandet så nyd og vær tilstede i badet. Herefter kan I tørre hinanden, kysse og kæle for hinanden. Det er en fordel, hvis I allerede har forberedt lidt frugt og vand/saftevand, som I kan nyde undervejs, når I skal have sex. Smid dyner og puder på gulvet i stuen – fyr godt op for varmen – og udforsk hinanden. Elsk i flere stillinger. HUSK at slukke for telefoner og andet, der kan forstyrre jer.