SEX UDEN FILTER – part 6


Bjorn Dotzauer kirke

Jeg er født ind i den Kristne tro. Men jeg har meldt mig ud af folkekirken. Jeg ser mig stadig som værende et troende menneske, men jeg følger bare ikke en bestemt kirke eller trosretning. Jeg har studeret de hellige bøger over de sidste mange år, og i ALLE bøgerne finder jeg næstekærlighed og tolerance overfor vores medmennesker. Hvorfor er det så, at vi ikke lever efter det, i den virkelige verden?

Religion og seksualitet kan godt forenes. Jeg ser det overalt, jeg kigger hen. Kristne LGBT’er, Muslimske LGBT’er og Jødiske LGBT’er – de er alle vegne. Og jeg bliver glad, når jeg ser dem. For de, om nogen, ved, hvordan det er at leve med religion og kærlighed tæt inde på kroppen. Men de kender også bagsiden af deres skæbne som religiøse LGBT’er i en stadig mere og mere fjendtlig verden.

Jeg har en bøn. En bøn til at jer LGBT’er her i Danmark og ude i den store verden. Bliv ved med at tro på en bedre verden. En verden, hvor religion er for ALLE – lige meget, om du er LGBT’er, hetero eller fra Mars. Jeg har en bøn om bedre sex skal komme fra hjertet og sendes til hele din krop – ligesom en religion.

Step 11: Face it (Face your fear and stand up against your enemies. Use your eyes. Use your senses. And remember to smile) Se din frygt i øjnene og overvind den. Har du nogensinde prøvet at se en rigtig skøn fyr, men ikke turde gå over til ham og invitere ham ud på en date? Nogen gange kræver det mod at turde kærligheden. At turde kærligheden, kan for mange være angstprovokerende og langtfra en let handling. Jeg ved det. Jeg har selv været en genert dreng, der var bange for, hvad andres tanker om mig kunne være. Men det var mine egne tanker og fordomme overfor mig selv og min dengang ukendte og uudforskede seksualitet, jeg var bange for. Først da jeg indså, at når jeg satser på mit eget hjerte og tror på min mavefornemmelse, så kan jeg finde kærligheden. Jeg siger ikke, at det virker for alle, men jeg ved, at åbne dit hjerte og være tro mod dig selv, kan du ’risikere’ at finde Prinsen på den hvide hest. Mod og det at turde give sig ind på kærligheden kan give styrke og endda ro i sjælen – sammen med en anden person.

Det samme gælder også, hvis kærligheden og et parforhold er gået skævt. Her kan det virkeligt trække tænder ud at få løsnet en konflikt op. Men når bylden er bristet, kan du komme videre. Enten med et forhold. der er styrket og blevet meget mere intens, eller du har sat dig selv fri for et forhold med had eller indebrændte følelser, og du kan nu bruge din frihed til at finde dig selv på ny. Begge veje kan styrke dig, men det kræver, at du tør det. Tør at være dig selv. Tror på dig selv. At du har mod og tør lytte til dit hjerte.

Et godt råd kan være at sluk for mobilen og computeren. Sætte dig et stille sted og mærke dig selv. At lukke ned (trække stikket ud) et øjeblik kan skabe et overblik over, hvor du er på vej hen.

En god øvelse er at overvinde din frygt og gå over til en, du ikke kender og sig ’Hej’ til personen. Især hvis du føler dig tiltrukket af personen. Du skal ikke på date eller invitere på