top of page

SKØNHED ER MERE END ET BITZ


Skønhed uden Blitz

Når medie-personligheder fylder os med løgne, og så springer ud med en bog om det, så stopper galskaben altså hos mig. Christian Bitz taler ud i en ny bog. Sundhedseksperten – eller skulle jeg lige kalde ham sundheds-eks-perfekten, har ’lige’ fundet ud af, at han ikke kan leve med at alle tror at han er så fandens sund. Undskyld mig, men det lyder som en god gang selv-ynk, der skal få os til at købe hans bog og have ondt af ham. Hvorfor? Han har bedraget os til at tro på de sundhedsråd han har givet os – og som ikke engang han selv kunne leve op til. Fået helt almindelige mennesker til at føle dårlig samvittighed, få et dårligt selvværd og måske endda mistet lysten til sex.

Jeg er ærligt talt træt af alt det perfekte, der tilsyneladende er mere regelen end undtagelsen i vores mediebillede. Hvem skal vi snart tro på? Hvem fortæller os sandheden? Hvem giver os lyst til at bare være OS. At være dig og mig, på godt og ondt, og med de skønhedsfejl og skønhedspletter vi alle har. Jeg vil se det perfekte i os almindelige mennesker.

Måske er jeg ikke ham der burde råbe op lige nu. Jeg pumper jern 4-5 gange om ugen, får bleget tænder og hver 3. måned får jeg skudt en ordentlig sprøjte botox i fjæset. Men jeg står i det midste ved det og lader ikke som om jeg er noget jeg ikke er. Jeg er udmærket klar over, at hvis man vil se godt ud – og det vil jeg, så må jeg arbejde for det!

Det jeg gør virker måske ekstremt, men jeg gør det fordi jeg kan. Fordi jeg vil kunne se mig selv i spejlet og elske det jeg ser. Jep, jeg er ligeså falsk som en kødædende plante. Jeg er lige så ideal-forstyrret som medierne er, men jeg lover ikke noget jeg ikke kan holde.

Jeg elsker mine indre værdier. Jeg er skide godt tilfreds med mig i helhed. Jeg gider bare ikke rynker og slap hud på mig – derfor får jeg botox og træner 4-5 gange om ugen. Det er der ikke noget galt i. Du kan gøre det samme, men heldigvis er vi alle ikke ens. Heldigvis. Heldigvis.

Du er perfekt som du er, og jeg er perfekt som jeg er. Vi har alle vores små rejser vi er på, og kun du ved, hvor din rejse går hen i dit liv. Lad os give os fri fra det perfekte, og være glade for, at vi har fået dette liv her på jorden.

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page