top of page

TAK FOR EN GOD AARHUS PRIDE


Aarhus Pride Bjorn Dotzauer

Tak for en god Aarhus pride lørdag d. 6. juni.

At gå med i paraden gennem Aarhus’ gader var en god oplevelse, hvor jeg mødte mange af jer læsere og følgere. Vejret var godt og der var mange fremmødte i de små gader i midtbyen. Desværre var der også en lang strækning ved havnen, hvor jeg savnede at Pride-arrangørerne havde valgt en anden rute, hvor de skønne Aarhusianere kunne se paraden. I stedet gik vi nede ved havnen på et fortorv med meget trafik lige ved siden af. Ikke godt. Men alt i alt en rigtig god pride dag, hvor mangfoldigheden blev hyldet.

I mit telt på Officerspladsen kom der mange og hilste på og fik en bid kage. I skal alle have stort tak fordi i stillede en masse gode spørgsmål om sex og seksualitet.

Konkurrencen om at beskrive den bedste og mest romantiske oplevelse blev et kæmpe hit. 65 gav deres bud på en romantisk oplevelse. Vinderen af konkurrencen er: Asta og Julie med teksten: “Slipknot spiller. Hun kommer hen til mig. Det er første aften på Copenhell.  En blåhåret pige griber min hånd, og introducere sig selv. Jeg vil beskrive hende som min drømmepige, kemien er intens.  Efter koncerten spørger hun mig om jeg vil med ned i hendes telt, og jeg takker JA. Hun kysser mig og vi træder ind i hendes telt.  Jeg kan mærke hun kan li’ mig, og jeg kan li’ hende. Solen forsvinder og vi udlever vores fantasier.” Mange gange TILLYKKE til jer.


Bjorn Dotzauer

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page