top of page

COPENHAGEN PRIDE 2015


Bjorn Dotzauer Copenhagen Pride eventprogram 2015

COPENHAGEN PRIDE 2015

Fra d 11.-15. august 2015 holdes der GAY PRIDE uge i København. Jeg har i den anledning et telt på Rådhuspladsen, hvor du finder Pride Square.

Herunder kan du se hvad jeg har af spændende, frække og lækre godter til dig. Følg med her på siden og se hvad der kommer til at ske i mit telt. Der bliver lidt for en hver smag. F.eks kommer jeg til at have besøg af andre sexologer, der vil være konkurrencer og så vil jeg selvfølgelig være tilstede hele ugen til en snak om sex, seksualitet, kærlighed og meget mere.


Copenhagen Pride

PROGRAM: bliver løbende opdateret. Alle 4 dage kan du komme og få en snak med mig om sex, seksualitet, kærlighed og om netdating. Hver dag vil der være sjove, sexede og spændende konkurrencer, så kig endelig forbi.

 

11. – 14. aug, tirsdag til fredag: Kl. 11:00 til kl. 22:00 Fri snak med Sexolog Bjorn Dotzauer Hver dag i pride ugen, er jeg at finde i mit telt på Rådhuspladsen. Kig efter mit ‘lille’ flag, så finder du mig under det. Har du spørgsmål om sex, seksualitet, kærlighed, netdating, det at være homo, bi eller bare føle sig anderledes, så kan det være rart at tale med en sexolog om det. Jeg er ekspert i netop dette, og med speciale i Sex mellem mænd, ved jeg en hel del om LGBT-miljøet og det at være homo/bi-seksuel. Jeg står tilrådighed til en kort snak om det du har på hjertet. Vi kan desværre ikke lave terapisamtaler midt på Rådhuspladsen – det er der for meget larm og for mange mennesker til, men vi kan aftale en tid til efter Priden, hvor vi i ro og mag kan sidde og tale sammen i så fald du har brug for dette. Jeg glæder mig meget til at få en snak med dig. Rigtig god Pride.

Du kan købe en eller flere af mine 5 digtsamlinger f.eks. Kys Mig for kun 89,- pr. bog. Se også de mange fine sager fra lovejoy.dk og tightsensation.com i teltet. Du kan handle hos mig alle fire dage (eller så længe lager haves).

Husk endelig at deltage i dagens konkurrence! Se mere om konkurrencen i mit telt på Rådhuspladsen eller følg med her på siden.

 

11. aug, tirsdag: Kl. 16:00 til kl. ca. 17:00  “En pinlig affære” Den store dagbogsoplæsning succes fra Nørrebro Teater gæster teltet. Her kan opleve stifter Stinne Skovbjerg, Rikke Nissen, Bjorn Dotzauer, Helene Lenny Kræmmer læse op af deres ungdomsdagbøger.

 

12. aug, onsdag: Kl. 18:00 til kl. 20:00 Niels Jansen, transmand og bøsse. Niels Jansen: “Jeg glæder mig til at møde jer og håber, at vi får en god snak og får aflivet nogle af de værste fordomme der er om transmænd der har sex med mænd.”

 

13. aug, torsdag: Kl. 12:00 til kl. 15:00 Amanda Lagoni, sexolog. Amanda Lagoni er uddannet sexolog og parterapeut og uddannet rytmisk sanger fra det Jyske Musikkonservatorium. Hun er specialiseret i kommunikation, parterapi og nydelse. Hunvil medbringe High end produkter til både mænd, kvinder og par, fra Erotik.dk.

Kl. 17:00 til kl. 21:00 Karina Løvkvist Christensen, sexolog Karina arbejder til dagligt som social pædagog i et støttecenter for borgere med fysisk og psykisk handicap.

 

14. aug, fredag: Kl. 14:00 til kl. 17:00 Anna Myrup, sexolog Anna Myrup er ekspert i SM og fetish.

 

15. aug, lørdag: Kl. 13:00  Paraderuten fra Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhusplads via Vesterbrogade. Paraden gennem Københavns gader ( se ruten her )

 

EnPinligAffære

No.Big.Deal

TightSensation

LoveJoy.dk

Amanda Lagoni

BjornDotzauerLogo


Bjorn Dotzauer

Opmerkingen


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page