COPENHAGEN PRIDE 2015


Bjorn Dotzauer Copenhagen Pride eventprogram 2015

COPENHAGEN PRIDE 2015

Fra d 11.-15. august 2015 holdes der GAY PRIDE uge i København. Jeg har i den anledning et telt på Rådhuspladsen, hvor du finder Pride Square.

Herunder kan du se hvad jeg har af spændende, frække og lækre godter til dig. Følg med her på siden og se hvad der kommer til at ske i mit telt. Der bliver lidt for en hver smag. F.eks kommer jeg til at have besøg af andre sexologer, der vil være konkurrencer og så vil jeg selvfølgelig være tilstede hele ugen til en snak om sex, seksualitet, kærlighed og meget mere.


Copenhagen Pride

PROGRAM: bliver løbende opdateret. Alle 4 dage kan du komme og få en snak med mig om sex, seksualitet, kærlighed og om netdating. Hver dag vil der være sjove, sexede og spændende konkurrencer, så kig endelig forbi.

11. – 14. aug, tirsdag til fredag: Kl. 11:00 til kl. 22:00 Fri snak med Sexolog Bjorn Dotzauer Hver dag i pride ugen, er jeg at finde i mit telt på Rådhuspladsen. Kig efter mit ‘lille’ flag, så finder du mig under det. Har du spørgsmål om sex, seksualitet, kærlighed, netdating, det at være homo, bi eller bare føle sig anderledes, så kan det være rart at tale med en sexolog om det. Jeg er ekspert i netop dette, og med speciale i Sex mellem mænd, ved jeg en hel del om LGBT-miljøet og det at være homo/bi-seksuel. Jeg står tilrådighed til en kort snak om det du har på hjertet. Vi kan desværre ikke lave terapisamtaler midt på Rådhuspladsen – det er der for meget larm og for mange mennesker til, men vi kan aftale en tid til efter Priden, hvor vi i ro og mag kan sidde og tale sammen i så fald du har brug for dette. Jeg glæder mig meget til at få en snak med dig. Rigtig god Pride.