top of page

TAK FOR EN FANTASTISK PRIDE 2015


Bjorn Dotzauer siger tak for en god Pride 2015

Tusind og atter tusind tak for en skøn opbakning under hele Pride ugen. Jeg havde rigtig mange af jer på besøg i mit telt på Pride Square, Rådhuspladsen, og det var en stor fornøjelse for mig at tale med jer om sex, seksualitet og kærlighed.

Desværre oplevede jeg, at min Facebook profil blev lukket ned, så jeg ikke kunne fortælle jer om de mange ting, der skete i mit telt, men I var gode til at klikke ind her på siten og se programmet (se jeg på view antallet). Facebook lukkede min profil dagen før det hele skulle til at starte – det slog mig lidt ud. Heldigvis er jeg ikke typen, der sætter mig ned og tuder – selvom det var røv irriterende for at sige det mildt, så lærte jeg en masse af det. Jeg må aldrig blive for afhængig af kun et medie at kommunikerer med jer på. Tusind tak til ALLE JER, der støttede mig og delte de links jeg gav jer under hele ugen. Jeg er atter tilbage på Facebook, nu med hele to profiler, men jeg har et lille ønske – følg mig kun, hvis I kan tåle et par nøgne baller fra tid til anden 😉

Tirsdag havde jeg ‘En Pinlig Affære’ på besøg. Her blev der læst op af teenagerdagbøger – og jo, det blev vældig pinligt! Stor tak til Stinne Skovbjerg, Sanne Cigale og Helene Lenny Kræmmer for jeres oplæsning. I gjorde det til en oplevelse med karakter for de mange der lyttede med.

Onsdag aften blev jeg meget klogere på Transkønnedes problematikker og udfordringer her i Danmark. Niels Jansen, der i dag lever som transmand, delte hjerteligt ud af sine egne erfaringer. Tusind tak for det mod, du viste, ved at komme og stå frem i mit telt.

Onsdag blev på mange måder en dag jeg vil huske. Jeg fik nemlig uventet besøg af Intersex gruppens stiftere Inge og Stine. De fortalte varmt og åbent om en minoritet jeg ikke vidste meget om før. Det gør jeg nu, og de fortjener i den grad at blive nævnt her. Af hele mit hjerte, TAK fordi I kom og gjorde mig en hel del klogere på jeres kamp.

Torsdag var den store sexolog dag. Jeg havde besøg af Sexolog Amanda Lagoni, der er specialiseret i parterapi og kommunikation. Hen på aften kom Sexolog Karina Løvkvist Christensen forbi og svarede på spørgsmål om handicap og seksualitet. To dygtige kvinder, med en stor viden på deres områder.

Fredag blev en blæsende dag, men humøret var i top. Stor tak til Sexolog Anna Myrup, der var på besøg og delte ud af sin viden indenfor BDSM og fetishisme.

Alle 4 dage havde jeg æren af, at kunne udstille og gøre opmærksom på LoveJoy.dk og TightSensations produkter. Tusind tak til jer, fordi I havde lyst til at fylde mit telt op med lækkerier fra jeres online shop.

Under hele ugen havde jeg konkurrencer kørende. Herunder er vinderne af de 4 dagskonkurrencer.

TILLYKKE TIL ALLE JER

Tirsdag: Beskriv første gang du fortalte at du var homo/bi-seksuel? Ingrid Tefferg, Norge.

Onsdag: Beskriv det bedste ved sex? Peter Nick Lindkvist, Danmark.

Torsdag: Beskriv det mest grænseoverskridende du har oplevet under sex? Alvin, Danmark.

Fredag: Beskriv det mest romantiske du har oplevet? Benjamin Holstebroe, Danmark.

Vinder af SexologiQuiz med 12 rigtige er: Morten Klockmann Nielsen, Danmark.

Endelig en KÆMPE STOR TAK til ALLE jer, der stod langs rute under paraden i lørdags. I gjorde det til en helt igennem fantastisk gåtur gennem Frederiksberg og Københavns gader. JEG ELSKER JER ALLE.

Foto: Steen Hansen

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page